Kate Middleton - gimdykloje: karališkasis kūdikis pakeliui!

Pranešama, kad šįryt anksti Kembridžo kunigaikštienė Kate Middleton atvyko į Šv. Marijos ligoninę Londone.

Karališkieji rūmai patvirtino naujieną

Karališkieji rūmai patvirtino naujieną, praneša pasaulio žiniasklaida, kad pirmadienį, anksti ryte į Londone esančią privačią ligoninę atvyko besilaukianti Kembridžo kunigaištienė Kate Middleton.

Į iš anksto pasirinktą ligoninę būsimieji atvyko automobiliu. Manoma, kad dabar oficialių pranešimų rūmai nepateiks iki kūdikio gimimo.

Ligoninė, kurioje netrukus gims karališkasis kūdikis.
Reuters/Scanpix


Gimdymo data nebuvo aiški

Karališkieji rūmai niekada nebuvo pasakę tikslios gimdymo datos, jų išplatintame pranešime buvo kalbama abstrakčiai: „gimdymas numatomas liepos viduryje". Tačiau žiniasklaida, remdamasi skirtingais šaltiniais, gimdymo datą buvo įvardijusi - tai ir liepos 11, ir 12, ir 13 dienos.

Buvo spėliojama, kad kūdikis jau gali būti gimęs

Praėjus minėtoms datoms, pasigirdo minčių, kad kūdikis jau gali būti gimęs, tiesiog taip buvo siekiama išvengti pernelyg didelio žiniasklaidos dėmesio. Įvairia technika apsiginklavę žiniasklaidininkai gimdymo prie ligoninės laukia jau kelios savaitės, ir dieną, ir naktį.

Vėžys ar liūtas?

Šiandien, liepos 22-oji yra paskutinė diena, kai gimęs mažylis būtų po Vėžio ženklu. Nuo rytojaus prasideda Liūto era. Žiniasklaida yra pranešusi, kad būsimas kūdikis gims po Liūto ženklu. Buvo remiamasi Kate Middleton mamos Carole žodžiais, kuriuos ji ištarė vienam draugui.

Lytis nežinoma

Oficialiai nepaskelbta, kokios lyties gims kūdikis. Visgi dažniau minima, kad gims mergaitė.

Princas dalyvaus gimdyme?

Šio gimdymo ypač laukiama ir todėl, kad jis įeis į istoriją kaip pirmasis karališkoje šeimoje, kuriame, tikėtina, gali dalyvauti gimdyvės vyras. Manoma, kad gimdyme šalia žmonos bus princas Williamas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis