Kaip vaiko piešinys virsta pliušiniu žaislu

Asimetriškos formos, nevienodo ilgio liūto ūsai, kreivas lėlės sijonas ar neįprastų spalvų begemotas. Tai dažno iš mūsų vaikystėje pieštuku kurtų paveikslų rezultatas. Kaip dažnai vartydami savo vaikystės piešinius užsinorite, kad kadaise maža ranka kurti herojai būtų tikri? Šiandien vaikystės fantazijas galima paversti tikrove.

Lietuvos verslo rinkoje - unikali naujiena, kuri vaikų fantazijas paverčia apčiuopiamu daiktu. Viena įmonė gamina pliušinius žaislus vaikams pagal jų kurtus piešinius. Tai - puiki galimybė tikrove paversti tiek savo vaikystės prisiminimus, tiek savo vaikams padovanoti jų pačių kurtus superherojus.


„Šie žaislai ypatingi dėl to, kad jie atsiranda iš vaikų kūrybos. „Siūlome analogų neturintį produktą - profesionalių siuvėjų pagalba vaikui sukuriamas geriausias bičiulis, kuris gimė jo galvoje ir buvo perteiktas pačio vaiko - autoriaus - ranka ant popieriaus lapo. Kiekvienas žaislas yra rankų darbo ir yra vienetinis, o ne masinės gamybos kaip daugelis žaislų kuriuos gali gauti vaikas" , - naujovę pristato neįprastos idėjos autorius Eduardas Fedotovas.

Visi „My Real Buddy" žaisliukai - unikalūs rankų darbo gaminiai. Mažyliui tereikia nupiešti piešinį su herojumi, gyvūnu ar bet kokiu kitu abstrakčiu daiktu, ir piešinys paverčiamas pliušiniu žaislu.

Kaip sako idėjos autoriai, tai ne tik didelis džiaugsmas vaikučiams, bet ir nuostabus prisiminimas tėveliams. Juk vaikystėje pieštus piešinius dažnai pametame, suplėšome ar jie laikui bėgant susidėvi, o pasiūtas identiškas piešiniui žaislas išlieka visam gyvenimui. Tiek vaikams, tiek tėvams po ilgesnio laiko tikrai bus malonu pažiūrėti, ką mažylis sukūrė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis