Pagerintas ir dar skanesnis omletas

Populiarus pusryčių pasirinkimas (be blynų ir įvairių košių) - omletas. Šį kartą gaminu kiek įdomesnį, sotų ir tikrai puikaus skonio omletą su varške.

3-4 porcijoms reikės:


6 kiaušinių;

žiupsnelio cukraus ir druskos;

3 v.š. grūdėtos varškės;

3 v.š. miltų;

2 v.š. lydyto sviesto;

1/2 stiklinės pieno.


Gaminimas:


Kiaušinius gerai išplakame su cukrumi ir druska.


Sudedame varškę, miltus, išplakame.


Lengvai palydome sviestą ir sudedame į plakinį.


Pilame pieną. Viską išplakame.


Kepame keptuvėje (iš abiejų pusių, kol iškeps - blyną, prieš apversdami, padaliname į kelias dalis, kad būtų lengviau apversti) arba orkaitėje (180 C., ~30 min.).


Asmeninio albumo nuotr.


Padažas gali būti lydytas sviestas su grietine.


Asmeninio albumo nuotr.


Jeigu ryte pusryčiauju viena, tada visus minėtų ingredientų kiekius padalinu iš 3 - turiu pakankamai greitus ir sočius pusryčius.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis