Teo ir Ieva pristato: lobio ieškojimas, piešimas pupelėmis ir kiti smagūs žaidimai vaikams

Atostogos kaime - kaip gryno oro gurkšnis! Magiškas laikas, kai gali nerūpestingai siautėti ir dūkti saulės spinduliuose ar žaisti vandenyje.


Niekas nepaneigs, kad kaime daug lengviau vaikus mokyti aplinkos, kurioje gyvename, pažinimo bei supažindinti su gamtos paslaptimis.

Lobių paieška

Šį kartą dalinamės labai smagiu užsiėmimu, kuriam reikės dėžutės, pavyzdžiui, nuo kiaušinių ir nusipiešti savo sugalvotas gėrybes, kurių eisite ieškoti kartu su savo mažuoju.

Asmeninis albumas

Jei vaikas pakankamai didelis ir savarankiškas gali eiti vienas. Aš užtrukau vos 5 minutes, greitai nupiešiau pirmus į galvą šovusius dalykus ir su Teo išsiruošėm į paiešką! Buvo labai smagu!
Rekomenduojam!

Asmeninis albumas

O, kaip be dailės užsiėmimų ir atspaudų meno? Būdami kaime, sugalvojome išbandyti du nepaprastai paprastus paišymo būdus.

Netradicinis „teptukas“

Pirmajam reikės pėdkelnių ar ilgų kojinių, pupelių ir dažų. Įdėjus saują pupelių į kojinę pagaminamas dar niekur nematytas paišymo instrumentas, su kuriuo teplionės tikrai patiks ir dideliam, ir mažam!

Asmeninis albumas

Spalvotieji atspaudai

Na, o antrasis.. Galima sakyti, tikra treniruotė „Mušk musę“. Su tikru kaimo atributu - mušikliu. Tikriausiai, tokį rastume kiekvienoje kaimo sodyboje. Ne išimtis ir mūsų. Todėl išbandėme piešti ir su juo.

Asmeninis albumas

Patiko!

Linkim gerų vasaros atostogų ir jums! Juk tai laikas, kuomet ne tik ilsimės, atgaunam jėgas ir stiprinam sveikatą, bet ir pažindinamės su aplinkiniu pasauliu!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis