Neįprastas Kate Middleton poelgis, už kurį ją dar labiau pamilo mamos ir tėčiai

Prieš kelias dienas rašėme ir rodėme pirmąsias Didžiosios Britanijos princo Williamo ir Catherine Middleton naujagimio Louis nuotraukas.

Visuomenei buvo pristatytos dvi nuotraukos su trečiuoju karališkosios šeimos mažyliu - princu Louis.

Nuotraukų autorė - Kate Middleton. Tai ne pirmas atvejis, kai karališkoji šeima nesinaudoja fotografo paslaugomis, o nuotraukų autorius yra Kate Middleton.

Nuotraukoje, kurioje įamžintas princas Louis, jam tėra vos 3 dienos.

Vida Press

Kita nuotrauka, kurioje jį bučiuoja trejų metų sesutė Charlotte, buvo padaryta keliomis dienomis vėliau, gegužės 2 dieną, kai princesė šventė gimtadienį.

Vida Press

Priminsime, kad trečiasis Kate Middleton ir princo Williamo vaikas gimė balandžio 23 dieną.

Netrukus po to, kai šias nuotraukas apžiūrėjo ir įvertino viso pasaulio smalsuoliai, pasigirdo kalbų apie kelis tikrai netradicines šių nuotraukų detales.

Pasirodo, kad megztinis, kurį vilki Charlotte, priklauso jos broliukui George. Šiuo megztuku princas buvo pasipuošęs kitoje nuotraukoje, kur nusifotografavo su kitais pusbroliais bei prosenele karaliene Elisabeth II jos 90 -mečio proga.

Bet ir tai dar ne viskas. Rūbelis, kuriuo aprengtas princas Louis, priklauso jo sesei Charlotte.

Su tuo pačiu rūbu ji buvo nufotografuota iš karto po gimimo 2015 metų gegužės mėnesį.

Tai rodo kelis dalykus. Pirma, Kate Middleton yra be galo svarbios tradicijos. Tai ji ne kartą demonstravo rengdama savo atžalas rūbais, kuriais kadaise vilkėjo jos vyras princas Williamas.

Taip parodomas ir Kembridžo kunigaikštienės polinkis neišlaidauti. Ji pati ne kartą buvo pastebėta apsirengusi tikrai nedaug kainuojančiais drabužiais, šios taisyklės laikosi ir rengdama vaikus.

Dar vienas aspektas – Kate Middleton griežtai neskirsto savo vaikų rūbų į mergaitiškus ir berniukiškus. Tą patį megztuką vilki ir jos sūnus, ir duktė.

Be to, akivaizdu, kad Kate Middleton labai svarbus jos trijų vaikų tarpusavio ryšys. Tai, kad brolis vilki sesės drabužius arba atvirkščiai, parodo daugiavaike mama tapusios Kate Middleton siekį suvienyti ir suartinti savo vaikus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis