Žinoma pribuvėja: kaip pagimdyti lengvai ir sėkmingai

Išskirtinis interviu su unikalia pašnekove Cornelia Enning, konferencijos „Sveika ir laiminga mama“ pranešėja, kurios pranešimo tema – lengvas ir sėkmingas gimdymas.

Cornelia Enning – psichologė, daugiau nei 40 metų patirtį turinti licenzijuota pribuvėja, 5 knygų autorė apie gimdymą ir viena garsiausių pasaulyje harmoningo gimdymo mokytojų. Cornelia apmokė daugiau nei 9000 pribuvėjų ir ginekologų pasitikti naują gyvybę darniai, kad tūkstančiams kūdikių ir jų laukiančių mamų pirmasis susitikimas būtų nuostabi patirtis.

Kokie pokyčiai ir atradimai pastebimi gimdymo srityje per pastaruosius 40 metų? Ar įmanoma gimdyti natūraliai ir be skausmo? Kokią įtaką aplinkos veiksniai daro gimdymui ir į ką svarbu atsižvelgti ruošiantis jam? Kuo svarbus mamos ir kūdikio ryšys dar gimdymo metu ir kaip kūdikis padeda gimdyti? Atsakymai į šiuos klausimus – vaizdo įraše.

Cornelia Enning pranešimas „Džiaugsmingas gimdymas! Pasitik vaikelį be skausmo“ jau gegužės 6 d. konferencijoje “Sveika ir laiminga mama” .

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis