MAMŲ MUGĖ: paprastas būdas uždirbti šeimai solidžią pinigų sumą

Pavasarinis spintų tvarkymas ir pirkiniai naujam sezonui – tikras galvos skausmas? Mamos, kurios jau dalyvavo „Mamų mugėje", mano kitaip: tai apsimoka! Išaugtus vaikų drabužius ar nebenaudojamus daiktus jos pristato į didžiausią sezoninę vaikų ir nėščiųjų prekių komiso mugę, kurioje pačioms prekiauti nereikia. Į šio pavasario „Mamų mugę" daiktus jau rengiasi nešti daugiau kaip 2000 šeimų. Kas skatina jas sugrįžti?



Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Galimybė sutaupyti, kuria pasinaudojo tūkstančiai šeimų

Tėvams, auginantiems ne vieną vaiką, pasiruošimas naujam sezonui kainuoja nemažai laiko ir praryja nemenką šeimos biudžeto sumą. Pirmagimio besilaukiantys tėveliai nerimauja, kiek jiems atsieis paruošti naujagimio kraitelį. Išeitį siūlo „Mamų mugė", kurioje galima parduoti išaugtus drabužius, daiktus ir įsigyti vaikams tinkamų dėvėtų, tačiau kokybiškų, tvarkingų, svarbiausia - nebrangių daiktų.

Tuo įsitikino vilnietė dviejų vaikų mama Gustė. Rudens-žiemos „Mamų mugėje" pardavusi savo vaikų nebenaudojamus daiktus savo sąskaitą ji papildė 300 eurų.

TAIP PAT SKAITYKITE:

10 patarimų, kad vaikai labiau gerbtų savo tėvus

Jennifer Lopez dvynukai ožiavosi ant raudonojo kilimo

„Tokia suma – solidi paspirtis kiekvienai šeimai. Juo labiau, kad ją „užsidirbti" tikrai nėra sunku – juk bet kuriuo atveju keičiantis sezonui tvarkome namus ir spintas, rūšiuojame, kas išaugta, kas nebenaudojama. Tereikia prie daiktų priklijuoti etiketes ir pristatyti juos į mugę. Ketinu ir toliau joje dalyvauti", – sakė ji.

Ko gero, ekonomiškiausia vieta pirkti ir parduoti

Kad mamos nuolat ieško būdų, kaip parduoti, pirkti ar keistis nebenaudojamais vaikų drabužiais ir daiktais, liudija internetinių skelbimų, forumų, portalų ir „gyvų" turgelių gausa.

Norėdamos parduoti daiktą internetu, mamos turi jį fotografuoti, atsakinėti į susidomėjusių skambučius ar laiškus, derėtis, tartis dėl susitikimų ar rūpintis prekės siuntimu. Nemažiau laiko ir pastangų šis procesas kainuoja ir norinčioms pirkti.

Dėl galimybės parduoti nebenaudojamus vaikų daiktus yra ir organizuojami mamyčių turgeliai. Tai vieta, kurioje galima gyvai pačiupinėti prekes ar pasimatuoti drabužėlius. Mamos daiktus ten pardavinėja pačios. Kai kurioms tai puiki proga susitikti, pabendrauti. Bet ką daryti, jei visai nesinori pačiai sėdėti prie prekystalio?

„Mamų mugė" yra kiekvienai prieinamas, patogus ir greitas būdas išsivaduoti nuo nereikalingų daiktų ir papildyti šeimos biudžetą. Tai puikus būdas sutaupyti perkant viską, ko reikia vaikams naujam sezonui, nes tik čia vienoje vietoje galima rasti rekordiškai daug naudotų, bet kokybiškų prekių.

„Mamų mugės" išskirtinumas ir privalumas, kad mamoms pačioms nereikia gaišti laiko parduodant nebereikalingus nėščiosios ir vaikų išaugtus drabužius, avalynę, žaislus, knygas, lavinimo priemones, sporto inventorių. Ši prekybos forma patraukli net ir toms mamoms, kurios savo vaikams perka tik naujus kokybiškus daiktus: žinodamos, kad vėliau galės atgauti 20-30 proc. daikto vertės, jos kaip tik renkasi patikusį brangų, bet kokybišką drabužėlį parduotuvėje, o susigrąžintus litus vėl gali skirti naujiems pirkiniams. Kokybiški daiktai mugėje išperkami pirmiausia.

Į mugę svarbiausia pristatyti tvarkingus pažymėtus daiktus, įvertintus protinga kaina, o visą darbą atlieka savanoriai. Mama tuo metu gali leisti laiką su šeima ar pati ieškoti jai reikalingų daiktų mugėje.

Už kiekvieną į mugę pakviestą draugę dalyvė gauna 7 eurų vertės nuolaidų čekį. Pavyzdžiui, pakvietus dešimt draugių, susidaro jau 70 eurų, kuriuos moteris gali panaudoti aprengdama savo vaiką. Mugėje atsiskaitymas šiais čekiais nėra ribojamas.

Sutaupyti ne tik pinigų, bet ir laiko

Renginio sumanytoja ir organizatorė Jurga Barbora Jauniškienė pati augina keturias atžalas, tad gerai žino, kiek pinigų, laiko, energijos atima norint vaikus aprengti kitam sezonui. Ji neslepia, kad mugė - jai pačiai yra tikras išsigelbėjimas, o sutaupytus pinigus ir laiką galima skirti vaikui ugdyti, turiningam laisvalaikiui.

Norintys apsipirkti tėveliai nesugaišta daug laiko - po vienu stogu „Mamų mugėje" jie gali rinktis iš didžiausio Lietuvoje asortimento geros kokybės dėvėtų vaikiškų drabužių, batų ir daiktų. Tad greitas ir nebrangus apsipirkimas garantuotas!

Apsipirkti per kelias valandas vienoje milžiniškoje mugėje - kur kas greičiau ir paprasčiau, negu medžioti nuolaidas skirtingose parduotuvėse ar derėtis dėl striukės, futbolo kamuolio su internete prekiaujančiomis moterimis. Šeimos, auginančios daugiau vaikų, taip pirkdamos taupo pinigus, laiką ir energją.

Tik faktai

Mugė vienija apie 20 tūkst. Lietuvos šeimų.

Prekių pasiūla, skirta nėščiosioms ir vaikams iki 14 m., sieks apie 150 tūkstančių vienetų (praėjusių metų rudens-žiemos sezono mugėje, vykusioje Vilniuje, prekių asortimentas buvo 150 tūkstančių vienetų). Tai vienintelė Lietuvoje prekyvietė, kurioje po vienu stogu parduodamos visos priemonės, reikalingos vaikui auginti.

Joje parduodama 60-80 proc. visų pristatytų daiktų.

Žaislų net 70 proc. nuperka jau pirmąją dieną.

Dirba apie 19 kasų. Mugėje didėjant kokybiškesnių ir vertingesnių prekių pasiūlai, rengėjai ėmėsi papildomos prekių apsaugos, prekės žymimos specialiais elektromagnetiniais lipdukais nuo ilgapirščių. Veiks išmaniojo atsiskaitymo kasa, t. y. kasa be eilės, kurioje bus galima už prekes susimokėti pačiam, per Paysera (mokejimai.lt) sistemą išmaniuoju telefonu.

Mamų mugė

VILNIUJE (verslo parkas GARIŪNAI, Gariūnų g.70): balandžio 17 -19 dienomis.

KAUNE (PLC MEGA): gegužės 1 - 3 dienomis.

_loadQuiz(17460);

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis