Spalvų testas būsimoms mamoms

Nupieškite ką tik širdis geidžia - peizažą, žmones, autoportretą, būsimą kūdikį ir tada atkreipkite dėmesį, kuri spalva dominuoja?

Geltona


Jei piešinys iš tolo šviečia geltoniu, reiškia, kad jaučiatės laisva, atitrūkusi nuo kasdienių rūpesčių. Geltonai piešiančios moterys džiaugiasi nėštumu ir optimizmu užkrečia visus aplinkinius.


Raudona


Tai kraujo, sveikatos, gyvenimo, energijos, jėgos ir valdžios spalva. Jūs aktyvi ir atvira pasauliui. Dėl nėštumo nesiruošiate atsisakyti įprasto gyvenimo ritmo ir mėgstamų užsiėmimų. Nieko nebijote ir dažnai pro pirštus žiūrite net į medikų rekomendacijas. Esate įsitikinusi, kad viskas bus gerai. Tačiau jei kas nors nutinka, kaltinate aplinkinius, bet ne save.


Oranžinė


Būsimos mamos, kurios piešia oranžinius piešinius, turi sukaupusios daug gerųjų „raudonųjų” ir „geltonų” nėščiųjų savybių.


Pastelinės – žydra, rausva, alyvinė


Žydrą paprastai renkasi nepriklausomos, savimi pasitikinčios moterys. Rausvą spalvą mėgsta ramesnės, moteriškos moterys. Alyvinė rodo silpnumą, švelnumą, vienatvės jausmą, nesaugumą. Jei mėgstate alyvinę, dažnai būnate pasinėrusi į savo vidinį pasaulį, neleidžiate aplinkiniams kartu su jumis išgyventi nėštumo.


Mėlyna


Mėlyna nėščioji - priešingybė raudonai. Dažnai būsimos mamos mėlyną spalvą renkasi todėl, kad joms trūksta ramybės.


Violetinė


Pastebėta, kad per nėštumą moterims ima patikti violetinė spalva. Manoma, kad tai lemia pasikeitę hormonai, padidėjęs jautrumas ir naujos baimės. Jei piešinyje vyrauja violetinė spalva, jūs nepasitikite medikų patarimais, vadovaujatės tik savo pačios pojūčiais. Jums reikia, kad paremtų aplinkiniai, ieškote žmogaus, kuriam galėtumėte išsipasakoti ir būti tikra, kad jus supras.


Žalia


Jei šiuo metu „alpstate” dėl įspūdingos žaliuojančių vejų žalumos, esate nėščioji, kuri klausote gydytojų nurodymų, vadovaujatės jų rekomendacijomis, skaitote daug specialiosios literatūros. Nėštumą suvokiate kaip ligą, manote esanti sunki ligonė, kuriai reikalingas ypatingas dėmesys ir begalinis rūpestis.


Juoda


Juoda yra nelaimės spalva ir nedera su būsima motinyste. Nėščiosios retai naudoja juodą spalvą. Vis dėlto jei pasirinkote juodą, tai reiškia, kad jūs labai bijote būsimų permainų, gimdyti. Juoda išduoda, kad nėštumas jums - didelis stresas, apvertęs gyvenimą aukštyn kojom. Pastebėta, kad dažnai juodą spalvą pirmais nėštumo mėnesiais renkasi moterys, kurios dar nėra tvirtai apsisprendusios išsaugoti nėštumą ar nutraukti.


Pilka


Pilka reiškia rutiną, nuobodulį, skurdą. Pastebėta, kad iki nėštumo daug dirbusi moteris, pastojusi ir išėjusi atostogų, renkasi pilką spalvą. Tai reiškia, kad būsimoji mama jaučiasi nereikalinga, nemato perspektyvos, o vaikučio gimimą suvokia tik kaip neišvengiamą pareigą. Kitas „pilkų” nėščiųjų tipas - tai moterys, kurios nesulaukia vyro dėmesio ir paramos (moralinės, finansinės), nepasitiki savo jėgomis. Pilka spalva - pirmas nuovargio požymis.


Ruda


Jei jūsų piešinys rudas, nėštumas jums nemalonus. Gal skundžiatės silpna sveikata, nesklandumais šeimoje, nuovargiu? Jau ir taip esate nekantri, nemėgstate laukti, o dabar tenka laukti devynis ilgus mėnesius!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis