Tik auginantys vaikus sutaupo šiuos 7 dalykus

„Turėti vaikų - prabanga", „Vaikai daug kainuoja" - šiuos posakius, neabejojame, girdėjote kiekvienas iš jūsų. Tačiau šiuo straipsniu norime įrodyti jums ką kitą - turinčios vaikų šeimos sutaupo pinigų kai kuriems dalykams. Linksmai apie rimtus dalykus.

Išlaidos sporto klubui

Trys kilometrai parko takeliais ryte, trys kilometrai miško takeliais vakare, dar trys kilometrai pirmyn - atgal po butą su svareliu (kai kurie svareliai sulaukę pusės metų sveria iki 9 kg!) - ir sporto klubo jau nebereikia.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Naminiai ledai per 5 minutes: jokių E
Paauglių pamėgstas sekstingas gali baigtis liūdnai

Išlaidos žadintuvui

O kam pirkti naują žadintuvą, jei po namus bėgioja gyvas žadintuvas? Jam nereikia baterijų, o veikia jis nepriekaištingai: ar darbo diena, ar savaitgalis, jis tikrai pasistengs ir prikels jus kuo anksčiau. Tikrai niekur nepavėluosite!

Išlaidos naujos kolekcijos rūbams

Žaidimams smėlio dėžėje, pietų virimui ir pasivaikščiojimui parkuose naujausios kolekcijos rūbų tikrai neprireiks. Vaikui jūs graži visais atvejais, net ir nedėvėdama madingiausios suknios.

Išlaidos migdomiesiems

Auginant mažus vaikus nėra problemos "kaip užmigti", atvirkščiai, taip trūksta miego, kad mamos gali užsnūsti bet kur - sėdėdamos poliklinikoje eilėje, važiuodamos troleibusu, net vakare skaitydamos vaikui pasaką...

Išlaidos viešojo kalbėjimo kursams

Vaiko auginimo atostogos - puiki proga mamai ir tėčiui patobulinti savo retorikos įgūdžius. Už lango kaitra, o jūsų vaikas nori rengtis striuke ir autis botais? Atėjo vakaras, o jūsiškis nė nemano valytis dantukų? Pabandykite įtikinti, kad taip elgtis nėra protinga. Kiekvieną dieną būna daug situacijų, kai tėvams reikia pasitelkti kantrybę, išmonę, vaizduotę ir visą savo iškalbą.

Išlaidos remontui

Gimus kūdikiui daryti namuose remontą - ne pati gudriausia mintis. Naujai nudažytos sienos greitai gali virsti vaikų tapybos molbertu, o naujutėlaitė sofa "pasipuošti" špinatų košės spalvos dėmėmis. Investicijos į brangias interjero detales - krištolines vazas ar skulptūrėles irgi sustabdomos neribotam laikui.

Išlaidos "adrenalino" pramogoms

Kai gyvenimas tampa nuobodus, mes ieškome pramogų, kurios stimuliuoja mūsų adrenalino išsiskyrimą - kopiame į kalnus, neriame po vandeniu, slidinėjame ir kaituojame. Auginant vaiką adrenalinas išsiskiria ir be tokių brangiai kainuojančių pramogų - kai eini į prekybos centrą apsipirkti su dviem mažais vaikais, kai pirmą kartą mokai mažylį važiuoti dviračiu, kai išsiruoši su juo į paplūdimį ir t.t.

O gal sąrašą pratęsite ir Jūs? Laukiame pastebėjimų komentaruose!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis