Pamatykite, kaip atrodo tikri superkūdikiai FOTO

Maitinti krūtimi yra sveika. Rūkyti nėštumo metu yra nesveika. Jeigu šias dvi frazes ištarsime įprastai, jos nebus tokios veiksmingos. Tačiau jeigu šias mintis sustiprinsime netikėtais vaizdais, poveikis bus neabejotinai stipresnis.

Atkreipti dėmesį į sveiką nėštumą, sveiką kūdikio auginimą nusprendė Milvokio (JAV) sveikatos specialistai. Jų užsakymu sukurta socialinė reklama atkreipia visų dėmesį ir priverčia bent minutėlei susimąstyti.

Įspūdingų fotografijų ciklą sukūrė Čikagoje, Ilinojaus valstijoje, dirbantis fotografas Eric Sahrmann. Kūrybos direktorius ir idėjų „generatorius" - Mike Scalise. Atrankoje į fotosesijas dalyavo kūdikiai nuo trijų mėnesių iki metų. Atrinktieji mažyliai buvo fotografuojami Eric'o, vėliau nuotraukos dailinamos „fotošopu".

TAIP PAT SKAITYKITE:
Ar turintys vaikų yra laimingesni?
Lietuvių šeimos išradimas padeda namuose sutaupyti vietos

Fotografo studijoje veiklos turėjo ir kūdikių tėveliai - su mažais vaikučiais dalyvavusieji fotosesijose žino, jog išlaikyti mažylius vienoje vietoje ar „pagauti" norimą emociją nėra taip paprasta, kaip gali atrodyti.

Kaip sako kūrėjai, kiekvienai nuotraukai sukurti prireikė net apie 15 fotografijų, iš kurių galutiniam variantui buvo panaudoti atskiri jų elementai.

Stipruolis

Vida Press

Valgantys mamos pieną kūdikiai užauga stipresni

Karatė meistras

Vida Press

Jeigu rūkyti mesi dar iki nėštumo, gimęs vaikas bus stiprus

Atsispaudimų asas

Vida Press

Skiepyti vaikai yra stipresni

Tiesą sakant, sunku su šiais teiginiais nesutikti, ar ne? Šis reklamos projektas sulaukė teigiamo įvertinimo ir buvo palankiai sutiktas žmonių.

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 100 Lt vertės apatinių rūbų parduotuvės čekį.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis