Rekordinio dydžio naujagimę mama pagimdė pati

6,2 kilogramus sverianti mažylė - sunkiausias Ispanijoje natūraliai gimęs kūdikis.

Visai neseniai pasakojome jums apie 6,2 kilogramų mergaitę, natūraliu būdu gimusią Vokietijoje. Šią savaitę jos rekordas pakartotas ir Ispanijoje.

TAIP PAT SKAITYKITE:
6 kilogramų mergaitę Vokietijoje mama pagimdė pati

Pranešama, kad 6,2 kilogramus sveriančią mergaitę pagimdė 40 - ies metų Ispanijoje gyvenanti britų kilmės moteris. Jai neprireikė ne tik cezario pjūvio operacijos, bet ir nuskausminamųjų vaistų. Apie tai informavo ligoninės, kurioje gimdė moteris, atstovai. Pranešime sakoma, kad tai itin retas atvejis, nes dažniausiai numanomo didelio svorio naujagimiai gimsta po operacijos.

Kaip sakė ligoninės Pediatrijos skyriaus vedėjas, ir mama, ir naujagimė jaučiasi gerai. Mergaitė dėl savo didelio svorio kol kas yra kruopščiai stebima medikų.Kaip sakė specialistas, kaip ir kitiems itin didelio svorio naujagimiams, mergaitei yra būdinga tai, kad ji yra pakankamai vangi, nenoriai valgo. Yra nuolat stebimas jos cukraus kiekis kraujyje.

Naujagimės mama Maxime Marin yra ištekėjusi už kolumbiečio, jau turėjo tris vaikus. Ji patvirtino, kad šis, ketvirtasis, nėštumas jai buvo niekuo neypatingas. Moteris sako nujautusi, kad naujagimis bus didesnio svorio, negu įprastai, bet tokio rekordinio gramų skaičiaus ji nesitikėjo.

Naujagimė nėra sunkiausias visų laikų naujagimis Ispanijoje, tačiau ji yra sunkiausias naujagimis, gimęs natūraliu būdu.

Kaip atrodo gimusi naujagimė, galite pamatyti čia

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis