Lėlė, kurią lengva supainioti su tikru kūdikiu video

Neįtikėtinai panašias į kūdikius lėles kuria viena amerikietė menininkė. Jas įsigijusios šeimos maudo, maitina, veža į zoologijos sodus ir šiurpina aplinkinius abejonėmis - tai tikras kūdikis ar ne?

"Silikoninių kūdikių" (silicone babys) galima sutikti visame pasaulyje. Kai kurie jų gyvena amerikiečių šeimose, kiti apsistojo Kanadoje, yra jų ir Europoje.

Neįtikėtinai į tikrus kūdikius panašios lėlės žvelgiant į jas, priverčia krūptelėti - o gal čia tikras vaikas? Ims ir prakalbs? Nusišypsos? Pravirks?

Panašumą į tikrus kūdikius lėlės turi tik ne tik dėl veido ir kūno bruožų, bet ir dėl medžiagos, iš kurios pagamintos. Silikonas suteikia lėlėms tam tikrą plastiką, judesį palietus.Tokių lėlių galima nusipirkti interneto parduotuvėse arba užsisakyti asmeniškai pas menininką, žinoma, tada jos kainuos brangiau.

Štai viena iš tikroviškų lėlių kūrėja - Niujorke (JAV) gyvenanti menininkė Angela Lewis. Jos tikslas - sukurti kuo tikroviškesnę lėlę. Jas ji gamina ir pagal konkretų užsakymą - galima pasirinkti norimą akių bei plaukų spalvą, veido išraišką bei išsakyti kitus pageidavimus. Tiesa, šie tikroviškieji silikoniniai kūdikiai yra nepigūs. Vidutiniškai kiekvienas kainuoja net iki pusantro - dviejų tūkstančių JAV dolerių.

Kai kurios šeimos šias tikroviškas lėles perka ne vaikams žaisti ar interjerui papuošti, o tam, kad atstotų tikrą kūdikį. Prarastą, kurio niekada negalės pagimdyti, arba primenantį jų vaiką, kaip jis atrodė dar neužaugęs.

Video filmuose - silikoninių lėlių gyvenimo akimirkos.

Maudynės:

Sauskelnių keitimas parduotuvėje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis