Mūsų šeimos atradimas – šis be galo jaukus Lietuvos miestas

(1)

Kviečiame dalintis savo kelionių po Lietuvą atradimais – koks kampelis jums labiausiai patiko, kurį drąsiai rekomenduotumėte kitoms šeimoms su vaikais. Konkursas " Keliaujame su vaikais po Lietuvą" tęsiasi visą rugpjūčio mėnesį, kas savaitę rinksime įdomiausius pasakojimus. Šiandien publikuojame Indrės laišką.

Sveiki! Mūsų šio savaitgalio atradimas buvo Birštonas. Aš buvau ten pirmą kartą ir tikrai šis mažas mielas miestelis paliko didelį įspūdį.


Sutvarkyta aplinka, žaidimų aikštelės vaikučiams, be kurių mano 2 metų vaikinas negali gyventi, didelis parkas, kuriame vaikščioti buvo atgaiva tokiu karštu oru.



Įspūdžiai iš Birštono
Įspūdžiai iš Birštono
Asmeninio albumo nuotr.


Eidami ir žaisdami parku priėjome mineralinio vandens garinimo statinį, kurį vadina Druskupiu. Jo dėka galima nemokamai mėgautis druskomis prisotintu oru tiesiog po atviru dangumi. Pakvėpavę, pailsėję ėjome toliau labai gražiu taku lydimi nuostabių Nemuno vingių.


Buvo labai karšta diena tad apsidžiaugėme priėję biuvetę - statinį ant mineralinio šaltinio. Tiesiog ateini kaip į savo virtuvę ir prisileidi ne bet kokio, o šaaalto mineralinio vandens. Prie šio pastato atsiveria labai graži aplinka: bažnyčia, gėlynai, Birutės šaltinio pastatas, fontanai ir basų kojų takas vadinamas Kneipo taku.



Įspūdžiai iš Birštono
Įspūdžiai iš Birštono
Asmeninio albumo nuotr.


Apibėgę basomis per kankorėžius, akmenukus, smėlį įmerkėme kojas į šaltą gaivinantį druskų fontaną. Tiksliau, kas merkė kojas, o kas išsimaudė visas.



Kneipo arba basų kojų takas Birštone
Kneipo arba basų kojų takas Birštone
Asmeninio albumo nuotr.


Indrė su šeima


***


Konkursą KELIAUJAME SU VAIKAIS PO LIETUVĄ remia negazuotas natūralus mineralinis vanduo iš Gruzijos kalnų BAKURIANI. Rašykite mums el.p. portalas@tavovaikas.lt. Kas savaitę įdomiausių pasakojimų autorių laukia prizai. Daugiau apie konkursą skaitykite ČIA.



Gamintojų nuotr.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis