Karališkose vestuvėse žvilgsniai krypo į tuoj gimdysiančią Pippą Middleton

Karališkos vestuvės Didžiojoje Britanijoje – visuomet neeilinis įvykis. Jų dėmesio centre šįkart buvo ne tik jaunieji –princesė Eugenie ir Jack Brooksbank, bet ir iškilmių svečiai. Daug dėmesio sulaukė tuoj gimdysianti Pippa Middleton, nes buvo neaišku, ar ji visgi dalyvaus vestuvėse.

Įsivaizduokite situaciją – jums iki gimdymo liko savaitė ar dvi, o jus pakviečia dalyvauti vestuvėse. Ir ne bet kokiose, o karališkose. Kuriose ne tik Didžiosios Britanijos, bet ir viso pasaulio smalsuolių akys bus į jus nukreiptos! Kembridžo kunigaikštienės Catherine Middleton sesuo Pippa Middleton su šia užduotimi susidorojo kuo puikiausiai! Spalio pabaigoje pirmąjį savo vaikelį gimdysianti Pippa dalyvavo princesės Eugenie ir Jack Brooksbank vestuvėse.


Pippa Middleton su vyru (kairėje) ir broliu.
Pippa Middleton su vyru (kairėje) ir broliu.
Vida Press



35 metų Pippą vestuvėse lydėjo vyras James Matthews (42) ir brolis James Middleton (30). Prie sodriai žalios suknelės priderinusi skrybėlaitę, nėščioji jos vos nepametė, nes vestuvių dieną pūtė didelis vėjas, kuris pridarė rūpesčių ne vienai damai.


Vestuvių dieną siautė didelis vėjas.
Vestuvių dieną siautė didelis vėjas.
Vida Press



Pasirodo, princesė Eugenie ir Pippa Middleton yra geros draugės. Princesė su tada dar būsimuoju vyru dalyvavo Pippos vestuvėse, todėl nekilo abejonių, kad Catherine sesuo bus pakviesta ir į šias karališkąsias jungtuves.


Pippa Middleton ir James Matthews.
Pippa Middleton ir James Matthews.
Vida Press



Vida Press


Tačiau buvo svarstoma, ar ji išties ryšis dalyvauti vestuvėse, juk nėštumui jau paskutinės dienos, ir mažylis gali bet kada gimti. Visgi Pippa – tikrai ne namisėda, yra aktyvi iki pat gimdymo dienos.


Pippa Middleton
Pippa Middleton
Vida Press



Beje, savo pirmagimį ar pirmagimę Pippa gimdys toje pačioje privačioje ligoninėje Londone, kurioje pasaulį išvydo trys jos sesers vaikai – princai George ir Louise ir princesė Charlotte.


Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis