Oficialu: Meghan Markle ir princas Harry laukia vaikelio!

Šiandien karališkieji Didžiosios Britanijos rūmai išplatino pranešimą, kuris daugeliui nebuvo netikėtas. Neseniai susituokusi pora – princas Harry ir Meghan Markle – taps tėvais.

Trumpas pranešimas, kurį šiandien Kensingtono rūmai išplatino socialiniuose tinkluose praneša, kad Meghan Markle ir princas Harry taps tėvais ir vaikelio gimimas numatomas 2019 metų pavasarį. „Jų Karališkosios Didenybės Sasekso hercogas ir hercogienė labai džiaugiasi galėdami pranešti, kad Sasekso hercogienė laukiasi. Vaikelis turėtų gimti 2019 metų pavasarį“, - rašoma išplatintame pranešime. 


Karališkoji pora dėkoja už žmonių palaikymą ir dėmesį vestuvių proga ir dabar yra laimingi, galėdami šia žinia pasidalinti su visuomene.





Princo Harry ir Meghan Markle vestuvės 2018 metų gegužės 19 -ąją dieną sulaukė milžiniško dėmesio visame pasaulyje. Ekspresyvi ir visada besišypsanti Meghan Markle iš karto buvo pamilta Didžiosios Britanijos žmonių ir gavo vienos stilingiausių pasaulio moterų titulą.


Vida Press



Princo Harry brolis Williamas su žmona Catherine Middleton augina tris vaikus – penkerių George, trejų Charlotte ir metų neturintį Louis.


Meghan Markle ir princas Harry
Meghan Markle ir princas Harry
Vida Press


Vestuvių dieną – 2018 gegužės 19 -ąją
Vestuvių dieną – 2018 gegužės 19 -ąją
Vida Press


Oficiali vestuvių nuotrauka su mažąją vaikų palyda.
Oficiali vestuvių nuotrauka su mažąją vaikų palyda.
Vida Press


Princas Harry yra šeštasis eilėje į Didžiosios Britanijos sostą po savo tėčio, brolio ir trijų jo vaikų. 34 metų princo vestuvės su išsiskyrusia 37 metų amerikiečių aktore Meghan Markle, dabar – Sasekso kunigaikštiene – buvo vienas laukiamiausių 2018 metų karališkosios šeimos įvykių. Daugelis spėliojo, kad pora ilgai nelauks ir imsis planuoti vaikelį.


Spalio 15 -ąją dieną, kuomet paskelbta oficiali žinia apie nėštumą, pora yra išvykusi vizito į Australiją. Tai pirmasis šeimos oficialus vizitas po vestuvių į svečią šalį. Vizitas po Australiją, Fidžį, Tongą ir Naująją Zelandiją truks daugiau kaip dvi savaites.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis