Kūdikio besilaukianti hercogienė Meghan turės daugiau laiko poilsiui

Kūdikio besilaukianti hercogienė Meghan savo kelionėje po Ramiojo vandenyno šalis turės daugiau laiko poilsiui. Princas Harry'is ir jo žmona po „įtemptos programos“ Australijoje nusprendė per ateinančias pusantros savaitės „šiek tiek apriboti“ hercogienės susitikimus. Tai sekmadienį pranešė Kensingtono rūmai. 

Pranešama, kad susitikimai, kuriuose dalyvauti turėjo pora, vyks, tačiau juose dalyvaus vienas princas Harry'is. Nors oficialiai nerašoma, tačiau manoma, kad Meghan Markle neatlaikė įtempto susitikimų grafiko, pasijuto blogai ir nutarė sulėtinti tempą.


Meghan ir Harry'is pirmadienį atvyko į Australiją ir jau buvojo Sidnėjuje, Melburne bei Dabo miestelyje, kur turėjo virtinę oficialių susitikimų. 


Penktadienį jie lankėsi garsiajame Bondajaus paplūdimyje Sidnėjuje, o šeštadienio vakarą princas atidarė „Invictus Games“ žaidynes sužeistiems kariams. Meghan sekmadienį priešpiet nedalyvavo medalių teikimo ceremonijoje. Žiūrovų paklaustas, kur paliko savo žmoną, Harry'is, anot radijo stoties ABC, atsakė: „Ji ilsisi namuose“. 


Tačiau per pietus su Australijos ministru pirmininku Scottu Morrisonu Meghan vėl buvo greta savo vyro. Jie po to drauge sulipo į valtį, kad Sidnėjaus uoste iš arti galėtų stebėti buriavimo rungtį. 


Per ateinančias pusantros savaitės dar numatyti karališkosios poros apsilankymai Fidžio salose, Tongos Karalystėje, dar viena viešnagė Sidnėjuje žaidynių „Invictus Games“ uždarymo proga ir kelionė į Naująją Zelandiją. 


Sasekso hercogai atgal į Angliją skris lapkričio 1-ąją. Princas Harry'is ir jo žmona Meghan pavasarį susilauks pirmagimio. Meghan nėštumas yra maždaug dvylikos savaičių.


Apie hercogienės Meghan Markle nėštumą oficialiai visuomenei pranešta prieš savaitę, kai pora jau buvo išvykusi vizito į Australiją, Naująją Zelandiją. Tai pirmasis 37 metų Meghan ir 34 metų princo vaikelis. Pora susituokė 2018 gegužės 19 dieną.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis