3 telefono programėlės, kurios padeda vaikams nusiraminti ir užmigti

(1)

Viena dažniausių problemų, su kuria susiduria vaiko susilaukę tėvai – kūdikio miegas. Neretai skundžiamasi, kad vakarais mažyliai sunkiai užmiega, ilgai migdosi, o naktį prabunda ne vieną kartą.

Tam, kad vaikas užmigtų greitai ir be pykčių, tėvai išbando daug būdų. Vaikų priežiūros specialistai kaip vieną efektyviausių rekomenduoja režimo laikymąsi. Vakare prieš einant miegoti patariama sukurti pasikartojančią dienotvarkę: pavyzdžiui, vaikas išmaudomas, pamasažuojamas, pavalgydinamas, jam padainuojama, paskaitoma pasaka, jis pasupamas ir panašiai. Reguliariai laikantis šios tvarkos ir guldant kūdikį į lovą kasdien tuo pačiu metu, pamažu vaikas pripranta prie tokio ritmo ir lengviau užmiega.


Kai kurie kūdikių tėvai pastebi, kad vaikas nurimsta išgirdęs tam tikrus garsus: vieniems patinka skalbimo mašinos ūžesys, o kiti atsipalaiduoja išgirdę lėtą klasikinę melodiją. Kaip ten bebūtų, vaikai individualūs, todėl visada verta išbandyti ne vieną būdą ir atrasti jūsų vaikui tinkamiausią.


Jūsų dėmesiui – trys nemokamos išmaniųjų telefonų programėlės, kurios buvo sukurtos būtent vaikų ramiam miegui.


NONOMO® DreamTree


Padėkite savo vaikui užmigti. Taip sako šios programėlės kūrėjai ir į vieną vietą surinko daug garsų, kurie gali nuraminti kūdikius ir padėti jiems užmigti. Tai ir lopšinės garsai, ir vadinamasis baltas triukšmas, kuris kai kuriems mažyliams turi stebuklingą raminamąjį poveikį: plaukų džiovintuvo garsas, skalbimo mašinos garsas, stiklų valytuvo garsai, dušo garsai ir kt. Yra ir tikrai labai įdomių garsų: katino murkimas, laikrodžio tiksėjimas ir pan. Programėlė nemokama, tinkama ir Android, ir iOS vartotojams.


NONOMO® DreamTree programėlė
NONOMO® DreamTree programėlė
Stopkadras


Baby Sleep Instant


Ši nemokama programėlė taip pat tinka skirtingiems telefonų naudotojams – ir Android, ir iOS. Atsisiuntusieji ją ras skirtingus garsus, kurie skirti ramiam naujagimio ir kūdikio miegui. Kuris garsas mieliausias jūsų mažyliui? Jūros ošimas? Įjungto plaukų džiovintuvo? Išbandykite, o jei tai nepadės mažyliui užmigti, galėsite drąsiai ištrinti programėlę ir ieškoti kitos. 


Baby Sleep Instant programėlė
Baby Sleep Instant programėlė
Stopkadras


Mozart Baby Sleep


Mocarto muzikos klausytis rekomenduojama dar nėštumo metu. Ji veikia raminamai ir turi reigiamą poveikį būsimajam vaikeliui. Jeigu būsimoji mama reguliariai klauso tos pačios muzikos, gimus kūdikiui, jis atpažįsta nėštumo metu girdėtas melodijas, tai suteikia jam saugumo ir ramumo poveikį. Šioje nemokamoje programėlėje rasite daug Mocarto kūrinių, kuriuos galite pagroti savo mažyliui prieš miegą ar vakare.


Mozart Baby Sleep programėlė
Mozart Baby Sleep programėlė
Stopkadras


Jeigu turite išbandytų ir jūsų mėgstamų programėlių, pasidalinkite komentaruose, sąrašą mielai papildysime!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis