„Babyblog“ apdovanojimai: TAVO VAIKĄ mamos išrinko mylimiausiu metų žurnalu

Metų mamos titulu įvertinta ir pati mylimiausiųjų rinkimus surengusi Sotera Šveikauskaitė įsitikinusi, kad apdovanojimai skatina tobulėti. Šiandien surengtame tinklaraščio „BabyBlog“ gimatdienyje apdovanoti mylimiausi vaikų prekių rinkos atstovai. TAVO VAIKO žurnalo vyriausioji redaktorė Gitana Šeštokienė atsiėmė „Metų mylimiausio žurnalo“ apdovanojimą.


Spalvingas didelis tortas, linksmos dekoracijos, mažiesiems skirti užsiėmimai, nuotaikinga fotosesija ir svarbūs apdovanojimai – tokį trečiąjį vaikų auginimo patirtimi besidominčių tėvų vertinamo bei sekamo tinklaraščio „BabyBlog“ gimtadienį žaidimų erdvėje „Minimukų namukai“ surengė jo autorė Sotera Šveikauskaitė.


„Tinklaraštį pradėjau rašyti gimus dukrai, kai jai buvo vos keli mėnesiai. Iš pradžių tik tada, kai ji užmigdavo pietų miego, o aš turėdavau valandėlę sau. Kai mažylė pradėjo lankyti darželį, laisvo laiko atsirado daugiau, tad, dalintis mamiška patirtimi ėmiau dar aktyviau. Juk auginant vaikus visko išmokstama“, - sakė praėjusių metų lapkričio pabaigoje socialinių tinklų festivalyje „ZOOM 2018“ interneto balsuotojų ir komisijos jai suteiktą „Metų interneto supertėvų“ apdovanojimą atsiėmusi S. Šveikauskaitė. 


Šventės akimirkos
Šventės akimirkos
Marius Morkevičius


Ne vien tinklaraštį rašančiai, bet ir įvairius projektus rengiančiai bei universitete studijuojančiai jaunai mamai pernai metai buvo svarbūs ne tik dėl pelnyto įvertinimo. 2018 – ais ji suorganivavo ne vieną projekto "Aš - laimingiausia mama" šventę, padovanojo keliems šimtams mamų nemokamas fotosesijas, suorganizavo daugiau nei dešimt„Mamadienių workshopų“ bei „Mamadienių“, kuriuose mamos bendrauja ir dalinasi patirtimi. Taip pat sukūrė septynias laidas lnk.lt televizijai ir kasdien stebino naujausiomis apžvalgomis savo sekėjas.


S.Šveikauskaitės rašomas „BabyBlog“ per trejus metus subūrė daugiau nei 52 tūkst. Lietuvos mamų - oficialiai tai didžiausias Lietuvoje šeimoms skirtas apžvalgų bei rekomendacijų tinklaraštis.


Trečiasis „Babyblog“ gimtadienis
Trečiasis „Babyblog“ gimtadienis
Marius Morkevičius


„Apdovanojimai skatina tobulėti. Šįmet turiu dar daugiau ir dar įdomesnių bei socialiai svarbių projektų, kuriuos įgyvendinsiu“, - patikino pašnekovė. 


Vienas pirmųjų šių metų darbų – „BabyBlog“ 2019 apdovanojimai. Daugiau nei dvi savaitės visos Lietuvos mamos balsavo už savo mylimiausius prekinius ženklus bei gamintojus, o geriausiais tapo:


1.    Metų vaikų žaislas – Lego Duplo


2.    Metų vaikų knyga – Kakė Makė (Alma Literra)


3.    Metų mylimiausia vaikų kosmetika – Sebamed


4.    Metų vaikų užkandis – Semper tyrelės


5.    Metų vaikų avalynė – Columbia


6.    Metų vaikų mylimiausia vaikiškų drabužių parduotuvė – Kidzone


7.    Metų mylimiausias žurnalas – Tavo Vaikas


8.    Metų mylimiausia lietuvių kūrėja – Honey Denim


9.    Metų mamos pagalba – Electrolux PerfectCare 800 džiovyklė


10.  Metų atradimas – Maped Jumbo


11.  Metų sveikata – Sąmoningos mamos


TAVO VAIKO žurnalo vyriausioji redaktorė Gitana Šeštokienė, atsiimdama apdovanojimą, džiaugėsi už įvertinimą ir dėkojo visoms balsavusioms mamoms ir tėčiams.


Šventės akimirkos
Šventės akimirkos
Marius Morkevičius


„Vasario mėnesį žurnalas švenčia gimtadienį, šiemet TAVO VAIKUI sukanka 27 metai. Džiaugiamės, kad esame skaitomiausias tėvams skirtas žurnalas Lietuvoje. Šis apdovanojimas mums labai svarbus ir įpareigojantis – atsakingai kuriame žurnalą, kalbindami geriausius savo sričių specialistus – psichologus, edukologus, gydytojus ir kt. Auginant vaikus mamoms labai svarbu yra bendrystė – geriausiai viena kitą supranta mamos, todėl sveikinu „Babyblog“ ir Soterą su trečiuoju gimtadieniu, linkiu ir toliau burti mamas ir skleisti tą šilumą bei tarpusavio supratimą“, - po renginio įspūdžiais dalijosi Gitana.


Jūsų dėmesiui – nuotraukų galerija iš šventės:




Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis