Brolių ir seserų horoskopas: kokie Zodiako ženklai geriausiai sutaria tarpusavyje

Vaiko horoskopas gali nulemti jo charakterio savybes ir elgesį su kitais vaikais. Pasmalsaukime, kokie Zodiako ženklai yra geriausiai tarpusavyje sutariantys broliai ir seserys.

Avinas


Avinui patinka leisti laiką su savo broliais ar seserimis, jis mielai organizuoja bendrus žaidimus, jiems vadovauja ir visi drauge patiria daug nuotykių. Jeigu tarp vaikų yra Avinas, jiems niekada nebus nuobodu. Labiausiai Avinas sutaria su broliais ir seserimis, kurie yra Dvyniai, Liūtas arba Avinas. 


Jautis


Jautis yra patikimas draugas savo broliui ar sesei. Jis niekada neišduos jų paslapčių ir visada palaikys. Jeigu broliui ar sesei iškyla bėda, Jautis visada yra pasirengęs padėti, ir nesvarbu, kad jis yra jauniausias iš visų. Jautis stoja mūru už savo brolius ir seseris. Labiausiai Jautis sutaria su broliais ir seserimis, kurie yra Vėžys, Mergelė, Žuvys, Ožiaragis. 


Dvyniai


Dvyniai yra komunikabilus ir gyvenimo džiaugsmo kupinas Zodiako ženklas. Jeigu Dvyniai turi sesę, neretai ji tampa ne tik mylimiausia sese, bet ir geriausia drauge. Labiausiai Dvyniai sutaria su broliais ir seserimis, kurie yra Avinas, Dvyniai, Mergelė ir Šaulys.


Vėžys


Vėžys turi savyje daug meilės, todėl jos pakanka ne tik broliui ar sesei, bet ir kitiems darželio ar mokyklos vaikams. Jis yra emocionalus vaikas, turintis gerą ryšį su artimiausiais šeimos nariais. Namai yra labai svarbūs Vėžiui. Labiausiai Vėžys sutaria su broliais ir seserimis, kurių Zodiako ženklas yra Svarstyklės, Žuvys, Jautis, Liūtas ir Ožiaragis.


Liūtas


Liūtas yra labai dosnus Zodiako ženklas, kuris labai laukia gimstant brolio ar sesers. Paaugęs jis mielai leidžia laiką su jais, sugalvoja daug naujų žaidimų, yra tikras komandos lyderis. Liūtas labiausiai sutaria su broliais ir seserimis, kurių Zodiako ženklas yra Avinas, Vėžys, Svarstyklės, Skorpionas, Vandenis ir Šaulys.


Mergelė 


Mergelės yra ištikimi, atidūs ir garbingi žmonės. Broliui ir seseriai jie neretai padeda išspręsti konfliktinę situaciją, yra jiems pavyzdys, visada rasiantis tinkamą paguodos žodį ir patarimą. Mergelė labiausiai sutaria su broliais ir seserimis, kurių Zodiako ženklas yra Jautis, Dvyniai, Mergelė, Žuvys ir Ožiaragis. 


Svarstyklės


Svarstyklės yra visada pasiruošusios pagelbėti, mėgsta žaidimus lauke, yra rūpestingos ir nemėgsta konfliktuoti. Labiausiai Svarstyklės sutaria su broliais ir seserimis, kurių Zodiako ženklas yra Vėžys, Liūtas, Svarstyklės ir Žuvys.


Skorpionas


Skorpionas dėl savo sesės ar brolio padarys viską – nušluostys ašaras, atiduos visas taupyklės santaupas. Kai vyksta ginčai, Skorpionas juos linkęs spręsti konstruktyviai, pasiūlo ne vieną gerą išeitį. Labiausiai Skorpionas sutaria su broliais ir seserimis, kurių Zodiako ženklas yra Liūtas ir Ožiaragis.


Šaulys


Šauliai mėgsta nuotykius ir šeimos išvykas. Jis su savo broliu ar seserimi mielai leidžia laiką, kartais nebūtinai žaidžia, o tiesiog ilgai kalbasi. Šauliai su savo broliu ar seserimi yra labai artimi, praktiškai neturi paslapčių vienas nuo kito. Labiausiai Šaulys sutaria su broliais ir seserimis, kurių Zodiako ženklas yra Vandenis, Dvyniai, Liūtas, Šaulys ir Ožiaragis.


Ožiaragis


Nepažįstamų žmonių kompanijoje Ožiaragiui reikia laiko apsiprasti. Tačiau su savo broliais ir seserimis Ožiaragis yra susaistytas stipriais emociniais ir patyriminais siūlais. Būtent šalia jų Ožiaragis pražysta ir atskleidžia gražiausias savo savybes. Ožiaragis labiausiai sutaria su broliais ir seserimis, kurių Zodiako ženklas yra Jautis, Mergelė, Vėžys, Skorpionas, Šaulys ir Žuvys.


Vandenis


Vandeniai savo broliui ar seseriai pasiūlys iškrėsti netikėtą išdaigą ar nukeliauti ten, kur jie dar nebuvo. Drąsos ir kūrybiškumo Vandeniui netrūksta, todėl tuo jis mielai pasidalins su artimiausiais šeimos nariais. Vandenis labiausiai sutaria su broliais ir seserimis, kurių Zodiako ženklas yra Liūtas, Šaulys ir Žuvys.


Žuvys


Žuvys yra labai rūpestingos, jaučia atsakomybę už savo brolius ir seseris. Jie visada išties pagalbos ranką, duos patarimą, padės išgyventi sunkų laikotarpį. Jeigu jums sunku, paskambinkite Žuvims – jie visada išklausys. Žuvys geriausiai sutaria su broliais ir seserimis, kurių Zodiako ženklas yra Vandenis, Mergelė, Jautis, Svarstyklės, Ožiaragis ir Vėžys.


 

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis