Pirmojo gimtadienio staigmena: išaušo ypatinga diena karališkoje šeimoje

Prieš kelias dienas garbingą 93 metų gimtadienį šventė Didžiosios Britanijos karalienė Elžbieta II. Na, o šiandien, balandžio 23 dieną, gimtadienį švenčia mažiausiasis karališkosios šeimos narys – princas Louis.

Princas Louis, kuriam balandžio 23 dieną sukanka vieneri metai, yra trečiasis Didžiosios Britanijos princo Williamo ir Kembridžo hercogienės Catherine Middleton vaikas. Mažylio broliui George – 5 metai, o sesei Charlotte – 3.


Lygiai prieš metus princas Louis gimė toje pačioje privačioje Londono ligoninėje, kur ir jo brolis bei sesuo. Iki paskutinės dienos nebuvo aišku, kas gims – berniukas ar mergaitė, ir tik po gimdymo buvo paviešinta karališkojo kūdikio lytis. Princas Louis yra penktasis eilėje į karališkąjį sostą. Neabejojama, kad gimtadienio dieną jis sulauks daug sveikinimų ir dovanų, nes vien krikšto tėvų mažylis turi, kaip ir brolis George ir sesuo Charlotte, net 6. 


Kaip visada, savo vaikų gimtadienius princas Williamas ir Catherine Middleton pasitinka paruošę staigmeną – šiandien jie išplatino tris naujausias princo Louis nuotraukas. Jos buvo padarytos Norfolke šį mėnesį anksčiau. Antroji staigmena yra tai, kad nuotraukų autorė – Kate Middleton. Moteris jau ne pirmą kartą atsisako profesionalių fotografo paslaugų ir pati fiksuoja šeimos akimirkas. Beje, nuotraukos yra kokybiškos ir emocingos – tikrai puikūs kadrai.




Princas Louis per savo pirmuosius gyvenimo metus viešumoje buvo matomas vos kelis kartus – per krikštynas, Kalėdų šventę. Tuo tarpu kai gimė pirmagimis princas George, jo nuotraukos viešumoje buvo matomos daug dažniau – tąkart su kūdikiu pora leidosi oficialaus vizito į Australiją ir Naująją Zelandiją. Pirmieji princo Louis metai prabėgo daug ramiau. Tiesa, pastaraisiais metais Kate Middleton ne vieną kartą pasisakė motinystės klausimais įvairiuose renginiuose. Kembridžo hercogienė yra sakiusi, kad gimus kūdikiui, moteris patiria didžiulius gyvenimo iššūkius, neretai lieka viena su savo problemomis, o tai gali peraugti į depresiją. Karališkosios šeimos atstovė pridūrė, kad ji asmeniškai žino, ką tai reiškia.


Dažnai šeimos fotosesijoms samdomi geriausi pasaulio fotografai, kaip ir tąkart, princo Charles 70 -ojo gimtadienio proga, kai su visais pozavo ir princas Louis:


O štai čia yra kalėdinis karališkosios šeimos sveikinimas, kuriame įamžintas ir paskutinį kartą viešai matytas princas Louis:



Šiomis dienomis smalsuolių akys nukreiptos į kitą jaunąją Didžiosios Britanijos karališkąją šeimą – greitai pirmojo vaiko susilaukti turėtų princas Harry ir jo žmona Meghan Markle.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis