Motinystė – tai... Gražiausios pačių mamų mintys apie buvimą mama

Artėjant Motinos dienai dažniau nei įprastai susimąstome, ką mums duoda buvimas mama, kokius jausmus jaučiame savo mamoms. TAVO VAIKO feisbuko paskyroje paklausėme mūsų bičiulių, kas joms yra motinystė. Sulaukėme daugybės atsakymų, atrinkome pačius įsimintiniausius.

Motinystė – tai darbas 24/7, pats svarbiausias ir geriausias darbas pasaulyje. Tave nuolat supa šypsenos, juokas ir atradimai.


Motinystė – tai naujo žmogučio dovanojimas sau, šeimai ir pasauliui. Tai džiaugsmai ir vargeliai, tai viską nuginkluojanti vaiko šypsena.


Motinystė – tai laukianti nauja ir atsakinga patirtis, kuriai reikia žinių ir mamos instinkto.


Tai beprotiška meilė iš pirmo žvilgsnio. Tai daug darbo ir rūpesčio, bet dar daugiau laimės ir džiaugsmo. Tai kasdieninis mokymasis ko nors naujo. Tai savęs atradimas iš naujo.


Motinystė – kai save turi paskirstyti į daugybę dalelių. Mama savo vaikui turi būti visur ir visada.


Motinystė – tai bučinių rytas, iššūkių ir žaidimų kupina diena, pasakomis užpildytas vakaras (o tarpuose daugybė klausimų, 100 galimybių susimauti ir po to dar 200 galimybių pasitaisyti).


M o t i n y s t ė man – tai smagus gyvenimo nuotykis, kai supranti, kad kiekvieną dieną tavęs laukia maži netikėtumai!


Motinystė – sunkiausias darbas pasaulyje, bet pats mieliausias širdžiai, sielai.


Motinystė – tai didžiausias džiaugsmas, stipriausias jausmas ! Toks gyvenimas, kad turi būti visur ir visada. Augindama 5 vaikus jaučiuose, kad esu labai reikalinga. Džiaugsmas yra matyti jų šypsenas ir jausti meilę, kai apsikabina. 


Motinystė man – ir didžiulis džiaugsmas, ir laimė, ir išbandymai, ir pamokos.


Visa didžiausia puokštė jausmų, emocijų, džiugių atradimų, nerimo, išbandymo, kantrybės mokymosi pamokų ir neišsemiama meilė tiems mažiems šalia augantiems žmogiukams.


Motinystė – tai atsakomybė už savo vaiką. Mokaisi būti mama, užauginti laimingą vaiką, suprasti, kas yra tikri rūpesčiai ir atsakomybė, išmokti kovoti kartu su savo vaiku, suprasti, kas yra tikra ir besąlygiška meilė.


Motinystė yra ir rimtas bei atsakingas darbas, bet ir nuostabi patirtis, nuotykiai, meilė, šypsenos ir šiluma širdy.


Tai meilė iš pirmo žvilgsnio ir begalinis malonus rūpestis, kasdieninis patyrimas ko nors naujo. Tai yra DŽIAUGSMAS.


Būti mama – didelis nuotykis! Iššūkis, panašiai kaip kopti į kalnus, plaukti sraunia upe baidarėmis arba egzaminas, kai nežinai, kurį klausimą išsitrauksi – žinomą ar tą, kuriam perskaityti pritrūkote laiko.


Tai pats ypatingiausias ir nuostabiausiai stebuklingiausias jausmas, kuris gyvenimui suteikia prasmingų gyvenimo spalvų.


Motinystė – tai begalinis džiaugsmas matant išterliotas sienas, nurašinėtas odines sofas, subraižytą automobilio šoną, nes tik tada suvoki, jog visa tai niekis, žiūrint į spindinčias savo patenkinto vaiko akis.


Motinystė – tai ir prasmė, ir gyvenimo džiaugsmas, ir mokslas, ir meilė, ir turtas, ir didžiausia gyvenimo mokykla, kurioje pirmūnu sunku būti, nes uždaviniai gana sunkūs ir vis dėl to tai – prasmių prasmė.


Iki šiol maniau, jog tikrai įdomiai gyvenau, daug patyrus buvau, bet tik tapus mama suvokiu, jog dabar tai ir yra tai, kas yra gyvenimas. Tai tikras gyvenimas, kurio į nieką nekeisčiau. Dabar aš tikrai gyvenu ir esu beprotiškai laiminga.


Motinystė –  tai pats geriausias darbas pasaulyje, už kurį yra mokamas atlygis šypsenomis ir bučiniais.


Motinystė man yra savęs realizavimas, nuolatinis pilnatvės jausmas, kiekvienos akimirkos jausmų antplūdis nuo pykčio iki džiaugsmo (tiek jausmų per dieną išgyventi gali tik būdama mama).


Motinystė –  tai proga vėl sugrįžti į vaikystę ir patirti vėl viską iš naujo, tik kitomis akimis.


Motinystė – tai nuostabus jausmas, kurį linkiu patirti kiekvienai moteriai.


Motinystė –  tai visiškai kitoks gyvenimas ir kitoks tu pats. Tu daugiau niekada nebusi tas, kas buvai iki vaiko atsiradimo.


Man motinystė yra pats didžiausias, svarbiausias ir mylimiausias darbas, kurį esu dirbusi. Gaunamos šypsenos ir apkabinimai suteikia prasmę!


Motinystė –  tai tūkstantis pirmų kartų.


Motinystė man –  tai išsipildžius svajonė.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis