Mažoji princesė švenčia gimtadienį: paviešino jos naujausias nuotraukas

Didžiosios Britanijos karališkoji šeima ir toliau laikosi tradicijos kiekviena svarbia proga visuomenei pristatyti naujausias savo šeimos nuotraukas. Kiekvieną kartą, kai švenčiamos didžiosios metų šventės arba gimtadieniai, paviešinamos dar nematytos šeimos arba jubiliato nuotraukos.

Princo Williamo ir Kembridžo hercogienės Catherine Middleton dukrytė princesė Charlotte gegužės 2 dieną švenčia savo ketvirtąjį gimtadienį. Ta proga paviešintos trys dar nematytos jos nuotraukos. Nuotraukose galima pamatyti, kaip mažylė gerokai paūgėjo, na, o nuotraukų autorė – jos mama Kate. Mergaitė vienoje nuotraukoje įamžinta Kensingtono rūmuose, kitose – karališkos šeimos namuose Norfolke.




Princesė Charlotte turi vyresnįjį brolį George (jam liepą sukaks 6 metai) ir ką tik vienerių metų gimtadienį šventusį brolį Louis. Ji yra ketvirtoji eilėje į Didžiosios Britanijos sostą po savo senelio, tėčio ir vyresniojo brolio. Beje, anksčiau, kai princesė buvo mažesnė, pasigirsdavo daug komentarų, kad ji yra neįtikėtinai panaši į savo promočiutę – karalienę Elisabeth II.




Tik vienoje nuotraukoje princesė Charlotte pozuoja žiūrėdama į objektyvą, kitose ji įamžinta žaidimo metu, kuomet rankoje laikydama narcizo stiebą bėga pievoje ar bando perlipti tvorą.




Tai jau ne pirmas kartas, kai Kate ir Williamas atsisako profesionalaus fotografo paslaugų ir nuotraukų autoriumi tampa pati Kembridžo kunigaikštienė. Reikia paminėti, kad anksčiau Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos istorijoje taip nebuvo įprasta. Tik 2015 metais, kai gimė Charlotte, po jos gimimo pirmą kartą buvo išplatintos Catherine Middleton darytos nuotraukos, kuriose ji įamžino jaukias šeimos akimirkas. Nuo tada ji taip darė jau kelis kartus. Beje, jos darytos nuotraukos susilaukia komplimentų. Meno istoriją studijavusi Kate, akivaizdu, gerai įvaldžiusi kompozicijos ir kitus fotografijos mokslus.




Didžioji Britanija šiomis dienomis nekantriai laukia naujienų ir iš kitos karališkosios šeimos – princas Harry ir Meghan Markle turėtų susilaukti savo pirmagimio.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis