Meghan Markle ir princas Harry tapo tėvais

Šiek tiek vėliau, nei planuota Didžiosios Britanijos princas Harry ir jo žmona Meghan Markle tapo tėvais – jiems gimė pirmagimis sūnus.

Didžiosios Britanijos karališkieji rūmai išplatino pranešimą, kad šįryt Sasekso hercogienė atvyko į ligoninę prasidėjus gimdymo veiklai. Visai neilgai trukus po šios žinios pasirodė ir pačios karščiausios naujienos - JAV kilmės buvusi aktorė Meghan Markle ir princas Harry tapo tėvais.



View this post on Instagram

We are pleased to announce that Their Royal Highnesses The Duke and Duchess of Sussex welcomed their firstborn child in the early morning on May 6th, 2019. Their Royal Highnesses’ son weighs 7lbs. 3oz. The Duchess and baby are both healthy and well, and the couple thank members of the public for their shared excitement and support during this very special time in their lives. More details will be shared in the forthcoming days.

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on


Išėjęs iš ligoninės princas padarė viešą pareiškimą, kurio metu informavo, jog sūnus gimė gegužės 6 dienos ankstų rytą, yra sveikas, mama ir naujagimis jaučiasi puikiai. Berniuko svoris – 3,26 kg.


Princas Harry padėkojo visiems už palaikymą ir gausius linkėjimus, sakė, kad tai nepamirštama diena jų gyvenime. Šio interviu metu jaunasis tėtis atrodė iš tiesų susijaudinęs ir negailėjo gražių žodžių žmonai bei sakė, kad neįtikėtinai didžiuojasi ja.


Meghan Markle
Meghan Markle
Vida Press


Viso gimdymo metu princas Harry buvo šalia žmonos. Paklaustas apie vardą, laimingas tėtis prisipažino, kad jo dar nežino.


Meghan Markle
Meghan Markle
Vida Press


Tai pirmasis poros vaikas. Tuo tarpu princo Harry brolis princas Williamas su žmona Kembridžo kunigaikštiene Kate Middleton augina tris vaikus. Beje, viena jų - princesė Charlotte yra gimusi gegužės 2 dieną, tad galės švęsti gimtadienius drauge su pusbroliu. Beje, buvo prognozuota, kad Meghan Markle gimdys balandį, visgi nėštumas šiek tiek užsitęsė ir mažylis gimė dabar. Apie Meghan Markle nėštumą buvo paskelbta praėjusių metų spalio 15-ąją - praėjus beveik keturiems mėnesiams po vestuvių, tuomet, kai pora buvo išvykusi vizito į Australiją.


Meghan Markle
Meghan Markle
Vida Press


Naujagimis yra 7 eilėje į Didžiosios Britanijos sostą. Princo titulas jam nebus suteiktas. Daugiau detalių apie gimdymą bei pirmąją sūnaus nuotrauką princas Harry pažadėjo po kelių dienų.


Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė nuoširdžiai pasveikino Didžiosios Britanijos Karalienę Elžbietą II ir visus Jungtinės Karalystės žmones, Sasekso Kunigaikščiui Hariui ir Kunigaikštienei Meghan sulaukus sūnaus. Savo ir visos Lietuvos žmonių vardu šalies vadovė palinkėjo greito stiprėjimo naujagimiui ir didžiausios sveikatos bei laimės kūdikio šeimai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis