Vaikelio besilaukianti tinklaraštininkė Iveta Bakanauskė – apie nėštumo tyrimus

Ką vertėtų žinoti apie nėštumo tyrimus? Pirmojo vaikelio besilaukianti tinklaraštininkė Iveta Bakanauskė, remdamasi savo patirtimi, pasakoja, kaip jai sekėsi susirasti nėštumą prižiūrinti gydytoją ir atlikti nėštumo metu rekomenduojamus tyrimus.

Tinklaraštininkė ir vlogerė Iveta Bakanauskė jau dešimt metų dalijasi asmenine patirtimi su savo blog'o bendruomene. Sužinojusi, kad laukiasi taip ilgai svajoto ir trokšto mažylio, moteris taip pat nusprendė kartas nuo karto sukurti vaizdo istorijų apie savo nėštumo patirtį. Būsimoji mama mielai pasidalijo savo vaizdo įrašais ir su TavoVaikas.lt skaitytojais. 


Ivetos Bakanauskės ankstesnieji vaizdo įrašai:


Pirmieji nėštumo mėnesiai: svajonės išsipildymas


Kaip pasikeičia moters gyvenimas nėštumo metu


Naujausią vaizdo įrašą Iveta pavadino „Nėštumo tyrimai“. Pasakoja būsimoji mama: „Prisimenu, kaip pirmą kartą pamačius nėštumo tyrimų sąrašą apėmė lengva panika: nuo ko pradėti, kiek kainuos, ar verta darytis genetinius tyrimus, kaip išvengti klaidų ir apskritai kaip surasti patikimą daktarą visam nėštumui? Žinau, kad kiekviena šeima praeina pro šį etapą, todėl video rasite mano atvirą patirtį su visokiais kuriozais, patarimus, tyrimų kalendorių atsispausdinimui ( www.tyrimai.120procentu.lt). Tikiuosi, kad visa tai padės šį etapą praeiti kiek sklandžiau“.





Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis