Kurią savaitės dieną gimė jūsų vaikas: tai turi įtakos jo charakteriui

Net jeigu nepamenate, kurią savaitės dieną gimė jūsų vaikas, tai nesunkiai sužinosite paieškos sistemoje įvedę raktažodžius „savaitės diena ir metai“. Yra sukurta daug skaičiuoklių, kurios leis prisiminti, kuri savaitės diena buvo birželio trečioji 2005 metais ir pan.

Pirmadienis


Diena, kuri niekam nepatinka. Todėl neretai pirmadienį nepradedami nauji darbai, nors ir reikėtų. Gimusieji pirmadienį gali turėti polinkį tukti. Jie kaprizingi ir užsispyrę, lengvai pasiduoda kitų įtakai, tačiau tuo pačiu metu yra užjaučiantys, švelnūs ir jautrūs. Jūsų mažylis mėgs skaniai pavalgyti, o paaugęs mielai padės ruošti maistą.


Antradienis


Gimusiuosius šią dieną valdo karinga planeta Marsas. Šie žmonės greitai užsiplieskia, mėgsta vadovauti, turi tvirtą charakterį ir ieško sau tokios veiklos, kuriai reikia daug energijos. Jų poelgiai nenuspėjami, mėgsta nepaprastus įspūdžius. Suaugusi duktė sieks susirasti partnerį, kuris taip pat turi Marso savybių, o pati šioje sąjungoje vaidins antraeilį vaidmenį.


Trečiadienis


Tai pati linksmiausia savaitės diena, nes ją globoja Merkurijus – grakščiakojis dievų pasiuntinys. Savo globotiniams jis dovanoja aštrų liežuvį, lengvabūdiškumą, talentą prekiauti ir dirbti rankų darbus. Šie žmonės moka mylėti.


Ketvirtadienis


Šią dieną gimę žmonės yra šeimyniški, nes juos globoja Jupiteris. Kelia pagarbą ir traukia savo didybe, tačiau gali greitai „užsivesti“, nors visada stengiasi būti teisingi. Neskuba pasitikti permainų, mėgsta keliauti.


Penktadienis


Tai meilės ir menų deivės Veneros diena. Gimusiuosius šią dieną visą gyvenimą lydi noras flirtuoti, žavėtis ir įsimylėti. Žavūs, švelnūs, mandagūs, mėgsta saldumynus, jiems svarbus išorinis grožis. Jei tampa menininkais, išsiskiria gražiu balsu ir artistiškumu.


Šeštadienis


Gimusiuosius šią dieną veikia Saturnas. Šią dieną pasaulį išvysta filosofai, mokslininkai, mokytojai, rimtai žiūrintys į viską, kas vyksta išoriniame pasaulyje ir aplink juos. Kad ir kuo užsiimtų, jais visada galima pasikliauti, nes ištikus bėdai nelaimėlio niekada neapleis. 


Sekmadienis


Tai Saulės diena, pati tikriausia išeiginė. Žmonės, gimę sekmadienį, pasmerkti visą gyvenimą „nešti“ Saulę, švytėti. Net jei dangų aptraukia debesys, vis tiek yra laimingesni už gimusiuosius kitomis savaitės dienomis. Jiems dažniau viskas pasiseka, nes daug kam yra gabūs, gelbsti kūrybiškas požiūris, kuris gali pakeisti, pavyzdžiui, „pirmadienio“ jausmingumą ar „trečiadienio“ proto lankstumą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis