Tinklaraštininkė Iveta Bakanauskė – apie nėštumo pabaigą ir lizdo sukimo sindromą

Ką vertėtų žinoti apie lizdo sukimo sindromą, kurį patiria daugelis moterų nėštumo pabaigoje? Pirmojo vaikelio besilaukianti tinklaraštininkė Iveta Bakanauskė, remdamasi savo patirtimi, pasakoja, kaip jai sekasi „sukti lizdą“: tvarkyti namus, ruoštis kraustymuisi į naujus namus ir kaip ji ruošiasi gimdymui.

Tinklaraštininkė ir vlogerė Iveta Bakanauskė jau dešimt metų dalijasi asmenine patirtimi su savo blog'o bendruomene. Sužinojusi, kad laukiasi taip ilgai svajoto ir trokšto mažylio, moteris taip pat nusprendė kartas nuo karto sukurti vaizdo istorijų apie savo nėštumo patirtį. Būsimoji mama mielai pasidalijo savo vaizdo įrašais ir su TavoVaikas.lt skaitytojais. Pirmąjį Ivetos nėštumo vaizdo dienoraščio dalį, kuriame ji pasakoja apie tai, kaip sužinojo apie ilgai lauktą nėštumą ir kaip apie jį pranešė vyrui bei kitiems artimiesiems, galite rasti ČIA.


Savo naujausiame vaizdo vloge Iveta pasakoja apie lizdelio sukimo sindromą. Moters nėštumo pabaiga sutampa su kraustymosi į naujus namus pradžia, tad Iveta pasakoja, kaip kraustosi, tvarkosi namus, ruošiasi gimdymui ir naujagimiui.


Iki gimdymo liko vos 1,5 mėnesio, O tinklaraštininkės dar laukia krūva darbų: supakuoti daiktus, kuriuos vešis į naujus namus, rasti, kam atiduoti tuos, kurių neprireiks. Iveta pasakoja apie naujagimio kraitelį ir mamos daiktus į ligoninę - ką jau įsigijo, kokie pirkiniai (vežimėlis, lovytė, auto kėdutė, lopšys) laukia būsimojo vaikelio. Be to, prieš gimdymą moteris nusprendė sutvarkyti ne tik namus ir jų spintas, bet ir skaitmeninę bei darbo erdves. „Mano dienotvarkė, motinystės atostogos ir kas pasikeitė prasidėjus joms. Kaip planuoju valgiaraštį ir kokio mitybos plano laikausi. Kokie jausmai aplanko skaičiuojant paskutines nėštumo savaites“, – taip savo naująjį vaizdo dienoraštį anonsuoja būsimoji mama. Pasižiūrėkim šį Ivetos nėštumo vlogą kartu.




Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis