Žinoma tinklaraštininkė kviečia tėvus prasmingai ir aktyviai praleisti likusius vasaros savaitgalius

(2)

Tinklaraštį tėvams apie vaikų lavinimą „Ciao_Teo“ rašanti Ieva Andrulytė - Ptakienė niekada nestokoja smagių laisvalaikio su vaikais leidimo idėjų. Trejų metų sūnelio Teodoro mama įkvepia kitas šeimas apsidairyti aplink save ir surasti tinkamų priemonių, kurias būtų galima panaudoti žaidimams su vaikais. Įpusėjus vasarai tinklaraštininkė kviečia vaikus auginančius tėvus imtis naujo iššūkio. Kokio? Skaitykite toliau.

Liko vos 7 vasaros savaitgaliai! Tai, gal laikas stabtelėti? Išjungti televizorių, telefoną, užrakinti namų duris ir eiti, eiti ką nors nuveikti su savo mylimiausiais! Iškrėsti pokštą, aplankyti muziejų, nuvažiuoti prie ežero, jūros, būti iš tikrųjų, o ne per telefono ekraną.


Prisijunkit prie mūsų „Ciao_Teo“ komandos ir sukurkit savo vasaros likusių savaitgalių planą - sąrašą ir bent vieną dieną per savaitę pabūkit iš tikrųjų, būkit su šeima, pabūkit be telefono. Kas su mumis?


Vasaros plano sąrašui sudaryti tereikia popieriaus (tinka ir tapeto gabaliukas), šeimos pasitarimo (nutarti, ką veiksit savaitgaliais) ir surašyti punktus, kuriais vadovaujantis savaitgalio viena diena bus šeimos diena. Viskas! O, kiek azarto užkursit, jūs net neįsivaizduojat! Labai smagu ne tik planuoti, išgirsti vaikų lūkesčius, bet ir artėjant savaitgaliui atsakingai išbraukti vieną pasirinktą punktą! 


Teodoras ir jo šeimos planas
Teodoras ir jo šeimos planas
Asmeninio albumo nuotr.


Pasikabinkit savo sąrašą matomoje vietoje, vaikams tikrai patiks! 


Ievos ir Teo lavinamųjų žaidimų idėjos, kurias kviečiame išbandyti:


Linksmieji makaronai vaikams

2 smagūs žaidimai vaikams

Žaidimai su gamtos gėrybėmis

3 smagūs žaidimai vaikams, kurie mėgsta piešti

Spalvinti galima ne tik ant popieriaus: smagios idėjos mažiesiems



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis