Tinklaraštininkė Iveta Bakanauskė: kaip pasiruošti gimdymui #1

Ar nėštumo metu verta eiti į kursus? Jei taip, kokius? Kaip išsirinkti gydymo įstaigą, kurioje gimdysite? Ar svarbu pati ligoninė ir jos požiūris į gimdymus, o gal dar svarbiau yra konkretus medikas, kuris priims gimdymus? Pirmojo vaikelio besilaukianti tinklaraštininkė Iveta Bakanauskė, remdamasi savo patirtimi, pasakoja, kaip ji ruošiasi artėjančiam gimdymui.

Tinklaraštininkė ir vlogerė Iveta Bakanauskė jau dešimt metų dalijasi asmenine patirtimi su savo blog'o „120 Percent“ bendruomene. Sužinojusi, kad laukiasi taip ilgai svajoto ir trokšto mažylio, moteris taip pat nusprendė kartas nuo karto sukurti vaizdo istorijų apie savo nėštumo patirtį. Būsimoji mama mielai pasidalijo savo vaizdo įrašais ir su TavoVaikas.lt skaitytojais.


Kas keičiasi moters gyvenime sužinojus, kad ji taps mama – ČIA.

Iveta – apie nėštumo tyrimus, kurie buvo jai skirti – ČIA

Ivetos nėštumo pabaiga ir lizdo sukimo sindromas – ČIA.


Šiuo metu Iveta skaičiuoja paskutines nėštumo savaites ir savo vaizdo įraše pasakoja apie pasiruošimą gimdymui. Iveta savo naują vaizdo įrašą anonsuoja taip: „Žinau, koks painus iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti pasiruošimas gimdymui ir naujagimiui. Todėl naujame įraše pasakoju, kaip ruošiamės gimdymui ir naujagimiui kartu! Sužinosite, nuo ko pradėti pasiruošimą, kokie gimdymo kursai, nėščiųjų paskaitos, knygos gimdymui / žindymui yra verti dėmesio. Taip pat aptarsiu, kur renkuosi gimdyti – ligoninėje ar gimdymo namuose. Papasakosiu, kaip atrodo gimdykla mano pasirinktoje ligoninėje ir kas padėjo priimti sprendimą gimdyti būtent čia. Taip pat aptarsiu, kaip pasiruošti gimdymui ne tik fiziškai, bet ir emociškai. Gimdymo planas – ar jį turėsiu ir kodėl?“


Kviečiame pasižiūrėti vaizdo įrašą drauge. Tikimės, kad Ivetos praktiniai patarimai padės ir jums ruošiantis didžiajam gyvenimo įvykiui – gimdymui ir susitikimui su naujagimiu.




Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis