Išskirtinė diena princesei Charlotte: pirmą kartą vedama į mokyklą nesuvaldė jaudulio

Didžiosios Britanijos princas Williamas su žmona Catherine Middleton šiandien į mokyklą pirmą kartą palydėjo savo ketverių metų dukrytę princesę Charlotte. Kartu su jais ėjo ir princas George, kuris mokyklą lanko jau dvejus metus.

Kaip įprasta Didžiojoje Britanijoje, sulaukus ketverių metų pradedama eiti į mokyklą. Šiandien ir buvo pirmoji mokslo metų diena, kuomet princesė Charlotte pasipuošė mokykline uniforma. Ji, kaip ir jos vyresnysis brolis princas George, lankys tą pačią mokyklą – Londone esančią privačią mokyklą„Thomas's Battersea School“. Vaikų darželį princesė lankė nuo 2018 metų pradžios.


Šiandien į mokyklą atvažiavo keturiese – princesę Charlotte lydėjo ne tik mama ir tėtis, bet ir vyresnysis broliukas George. Iki mokyklos princesė Charlotte ėjo stipriai įsikibusi mamai Catherine Middleton į ranką. Kadangi prie mokyklos karališkąją šeimą pasitiko žiniasklaidos atstovai, juos pamačiusi princesė bandė slėptis už mamos. Mergaitės kūno kalba išdavė, kad ji jaudinasi pirmąją mokslo metų dieną. Ir tai normalu – vienokią ar kitokią adaptaciją patiria visi ugdymo įstaigas pradėję lankyti vaikai.



Uniforma pasipuošusios princesės plaukai buvo surišti į kasą. Catherine Middleton šiai iškilmingai progai pasirinko smulkiai gėlėtą suknelę, kurios spalvų paletę sudarė trys spalvos – raudona, juoda ir balta. Į lauką pasitikti karališkosios šeimos išėjo mokytoja Helen Haslim. Įdomu, kad ji pirmiausia padavė ranką ir pasisveikino su princese Charlotte, tada – su princu George, o paskiausiai – su Catherine Middleton bei princu Williamu.



Labai simboliška, kad sesę kartu palydėjo ir vyresnysis brolis. Kalbama, kad jų abiejų tarpusavio santykiai yra gražūs, jie mielai žaidžia ir bendrauja kartu. Viešumoje įamžinti karališkąją šeimą su vaikais galima labai retai, nes princas Williamas ir Catherine Middleton stengiasi savo vaikus apsaugoti nuo per didelio dėmesio. Ne kartą interviu jie yra minėję, kad stengiasi vaikus auginti „kuo įprasčiau“, suteikti jiems galimybę bendrauti su kitais vaikais.



Princas George už seserį vyresnis dvejais metais.
Princas George už seserį vyresnis dvejais metais.
Vida Press


Ketveri metai princesei Charlotte sukako gegužės 2 dieną. Priminsime, kad princas George šią mokyklą lankyti pradėjo 2017 metų rugsėjį. Jį pirmą dieną į mokyklą lydėjo tik tėtis, princas Williamas. Kate Middleton tuo metu laukėsi trečiojo mažylio ir dėl sveikatos problemų negalėjo būti kartu.


Princesė Charlotte – vienintelė princo Williamo dukrytė. Karališkoji šeima dar augina du sūnus – princus George ir Louis.
Princesė Charlotte – vienintelė princo Williamo dukrytė. Karališkoji šeima dar augina du sūnus – princus George ir Louis.
Vida Press


Šioje mokykloje, kurią lanko abu karališkosios šeimos vaikai, yra mokoma ne tik įprastų akademinių dalykų, bet ir baleto, teatro, muzikos, prancūzų kalbos, taip pat daug dėmesio skiriama vaikų empatijos ugdymui ir psichinės sveikatos gerovei.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis