Kas pagelbės, jei kūdikį užklupo skausmingi pilvo diegliukai

Paprastai kūdikiai mėgsta burbulus! O dar kai jų daug! Bet kai mažylio pilve jų per daug, į pagalbą atskuba „Redulex Baby“.

„Redulex Baby“ lašai ir žvakutės – būtent tai, ko reikia mūsų mažyliams. Trumpai apie kiekvieną „gelbėtoją“, kuriuos mums davė gamta.


Vaistinių ramunių žiedų ekstraktas

Vaistinių ramunių žiedų ekstrakte esantys flavonoidai pasižymi nerimą slopinančiu ir silpnu raminamuoju atpalaiduojančiu bei skausmą lengvinančiu poveikiu. Ypač aktuali pagalbinė priemonė vaikams, kai pradeda dygti dantys.


Vaistinių melisų lapų ekstraktas

Vaistinių melisų lapų ekstraktas in vino tyrimo metu parodė raminantį, užmigimą gerinantį ir silpną skausmą lengvinantį poveikį. Europos mokslinis kooperatyvas apie fitoterapiją ESCOP (angl. The European Scientific Cooperative on Phytotherapy) melisų lapus rekomenduoja vartoti, kai yra įsitempimas, neramumas ar irzlumas, taip pat esant simptominiams virškinimo sutrikimams, tokiems kaip spazmai.


Pankolių vaisių ekstraktas

Gerina virškinimą ir atpalaiduoja žarnyno lygiųjų raumenų spazmus, išlaisvina susikaupusias dujas, taip sumažina skausmą žarnyne. Eksperimentinis tyrimas parodė, kad pankolių vanduo sumažina skrandžio, plonosios ir storosios žarnų peristaltinį tonusą. Kitame tyrime matyti, kad pankolių ekstraktas, vietiškai atsipalaidavus lygiesiems raumenims, sukelia netiesioginę stimuliaciją per simpatinę nervų sistemą.


Mėtų lapų ekstraktas

Ramina, mažina žarnyno dirglumą, padeda lengviau užmigti, nes sumažėja lygiųjų raumenų įsitempimas.


Augalų sinergija – ramus mažylis

Produktuose esantys ramunių, melisų, pankolių ir mėtų ekstraktai veikia sinergiškai, taip palengvindami, kai vaikas neramus, dirglus ar sutrikęs jo miego ritmas. Netiesiogiai, dėl lygiųjų raumenų peristaltinio tonuso ir amplitudės sumažinimo, kaip pagalbinė priemonė puikiai tinka dantų dygimo sukeltam skausmui lengvinti. Kai pilvas ramus, lengviau užmigti, o pailsėjus dirglumas, irzlumas nebeaplanko, tad ir naujus dantukus pasitikti lengviau!


Redulex Baby
Redulex Baby
Partnerio archyvas


Daugiau informacijos: www.innovative.lt


Užsakymo nr.: PT_64186

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis