TAVO VAIKO Helovinas kine – su filmu RAGANOS

Spalio 31 d. vilkitės Helovino kostiumais visa šeima! Ir mažų, ir didelių persirengėlių žurnalas ir portalas TAVO VAIKAS lauks kine prieš specialiuosius magiškos, kraupios ir juokingos Roaldo Dahlo pasakos RAGANOS naujausios ekranizacijos seansus!

Prisimenate „Čarlį ir šokolado fabriką“ ir „Didyjį Gerulį Milžiną“? Į jų gretą dabar stoja „Raganos“, nes visos šios pasakos – visame pasaulyje išgarsėjusio britų autoriaus Roaldo Dahlo fantazijos vaisius. Garsusis režisierius Robertas Zemeckis neatsispyrė pagundai Helovino nakties vertą istoriją apie raganas perkelti į kino ekranus būtent... artėjant šių metų Helovinui!

 

Raganos tikrai egzistuoja, ir jos nekenčia vaikų! Naujausias jų planas - visus vaikus paversti pelėmis! Vienas pirmųjų su raganomis susiduria septynmetis berniukas. Kartu su dar dviem bičiuliais paversti pelėmis, vaikai turi įrodyti senelei, kad iš tiesų jie yra ne peliukai, o užburti vaikai. Padedant geraširdei senelei, jiems lemta sužlugdyti piktavalių raganų kėslus, vėl atvirsti žmonėmis ir išgelbėti visus pasaulio vaikus.

 

Įspūdingam filmui Robertas Zemeckis subūrė įspūdingą aktorių kompaniją: „Raganose“ vaidina Anne Hathaway, Stanley Tucci, Octavia Spencer, Chrisas Rockas ir kt. Prie pasakos adaptacijos kino filmui prisidėjo ir mistinių istorijų virtuozas kino režisierius bei scenaristas Guillermo del Toro.

 


„Raganos“ – smagi ir juokinga istorija su daugybe nuotykių visai šeimai – į Lietuvos kino teatrus atkeliauja per Heloviną! O spalio 31 d. per specialius TAVO VAIKO seansus filmas bus rodomas pačiose didžiausiose ir komfortiškiausiose kino centrų „Forum Cinemas“ salėse. Bus ir TAVO VAIKO partnerių dovanėlių!

 

Spalio 31 d. (sekmadienį) TAVO VAIKO Helovinas kine su filmu „Raganos“ vyks:

• 12.20 val. Vilniaus „Forum Cinemas Akropolis“, Luxe salėje

• 15.35 val. Vilniaus „Forum Cinemas Vingis“

• 12.55 val. Kauno „Forum Cinemas“ (Akropolis), iSeanse salėje

• 12.00 val. Klaipėdos „Forum Cinemas“ (Akropolis)

• 12.05 val. Šiaulių „Forum Cinemas“ (Akropolis)

 

Filmas bus rodomas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

 

Daugiau informacijos: http://www.forumcinemas.lt/Event/307891




Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis