Aktorius Rokas Petrauskas: „Būti tėvais – labai geras jausmas“

Aktorių Roko Petrausko (29 m.) ir Indrės Mickevičiūtės-Petrauskienės (32 m.) šeimoje jau beveik metai krykštauja sūnelis Džiugas. Ilgai lauktas vaikas menininkų gyvenimą pripildė džiaugsmo... ir tvarkos.

Randate laiko tik sau, pabūti dviese?

Indrė. Kartais skiriame vienas kitam pasimatymus. Mes taip darydavome, kai ir gyvenome kartu be Džiugo, pasipuošdavome ir eidavome į pasimatymą. Kartais taip labai gerai, bet dažniausiai stengiamės visur eiti su sūnumi, vaikai taip greitai užauga, kada gi pabūti kartu? Vėliau jau ir pats nebenorės.

Ar patikėsite, kad Rokas apie tėvystę svajojo nuo 13-os metų?
Rokas. „Sakote, paaugliai apie tai nesvajoja? Tuomet aš buvau keistas paauglys...“

Daugiau apie populiarių menininkų šeimą skaitykite naujausiame „Tavo vaikas“ (nr. 7) žurnale, kuris yra itin solidus – net 140 p.!

TAVO VAIKAS

Pastoriaus Sauliaus Karoso (43 m.) ir jo žmonos, LCC lektorės, švedės Susanos Karosas (42 m.) šeimoje auga keturi vaikai: Erikas (14 m.), Eunikė (12 m.), Miranda (7 m.) ir Iva (5 mėn.). Karosai globojo ir tris svetimas mergaites. Dabar tik vyriausioji devyniolikmetė Justina pas juos liko gyventi. Su kokiais iššūkiais susiduria didelė šeima, atskleis str. „Ten, kur saulė šviečia“.

TAVO VAIKAS

Nauja žurnalo rubrika – „Iš tėčio užrašų“.

„Jūsų laukia nesumeluotos istorijos, sensacingi faktai, sukrečiantys liudijimai ir beveik naudingi patarimai. Ir visa tai – vyro akimis! OMG, to dar nebuvo!“ – žurnalo skaitytojams linksmai prisistato rubrikos autorius ir herojus žurnalistas Simonas Bendžius, trijų sūnų tėtis. Nepaprasti daugiavaikės šeimos vasaros nuotykiai – str. „Į kelionę!“

TAVO VAIKAS

Kokia gi vasara be gamtos pažinimo pamokų! Atsivertę žurnalo prieduką „Pažink gamtą!“ susipažinsite su nuostabia vos pusantrų metukų gamtos mylėtoja Goda (str. „Kaip vaikšto botanikas“).

TAVO VAIKAS

Mados rubrikos herojai šįkart – dvynukai. Tai 1 m. 11 mėn. seserys Ula ir Mėta ir 2,5 m. broliai Dominykas ir Jokūbas. Str. „Basa vasara“ .

TAVO VAIKAS

Su rubrika „Pirmieji metai“ rasite visada aktualią mūsų skaitytojams temą apie kūdikių primaitinimą. Kas naujo, pasakoja vaikų gastroenterologas doc. Vaidotas Urbonas, patirtimi dalijasi ir pačios mamos. Skaitykite str. „Primaitinimas: nauji vėjai“.

TAVO VAIKAS

Koks dantims sveikiausias maistas, pasakoja ištikima žurnalo bičiulė gydytoja odontologė dr. Rasa Račienė. Skaitykite str. „Maistas dantims“.

TAVO VAIKAS

Viršelyje - 1 metų ir 1 mėnesio Vytis

Vytis – šeimos pagrandukas ir vyresniųjų sesių – Urtės (8 m.) ir Ignės (6 m.) numylėtinis. Mamai Živilei auginti sūnų – visiškai nauja patirtis, berniukas, kitaip nei mergaitės, yra beprotiškai judrus ir aktyvus, jam vis reikia veiksmo.

Per fotosesiją stiprokas vėjas draikė Vyčio garbanas, bet tai visiškai negadino jam nuotaikos, mat jį linksmino ne tik žurnalo komanda, bet ir abi sesės. Paprašytas ir juokėsi, ir rodė dantukus. O jau kaip masino saldaus gėrimo buteliukai...

Smagios vasaros su žurnalu „Tavo vaikas“!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis