Būna ir taip: laukė dukters, gimė sūnus (VIDEO)

Beveik milijoną peržiūrų per kelias dienas sulaukė šeimos vaizdo įrašas „Youtube“ tinkle, kuriame įamžintos nuostabos akimirkos, kai visi sužino, jog vietoj planuotos dukrytės augins gimusį sūnelį.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Kas nutiks, jei vaiko nuolat klausite vaiko „O kaip tu manai?“
Kaip elgtis, kai gimsta „kitoks“ vaikas

Kai vaikelis gimė, tėtis pirmasis norėjo paimti dukrytę ant rankų, tačiau jo laukė nuostaba - gimė berniukas. Jis negalėjo patikėti, tačiau medikai nesileido į diskusijas - berniukas, ir taškas.

Toliau buvo linksma. Į palatą aplankyti padidėjusios šeimos ėjo seneliai, kiti artimieji. Visi jie tikėjosi pamatyti mergaitę, o sužinoję apie berniuką, imdavo garsiai reikšti emocijas. Šeimos tėtis įamžino šias akimirkas ir patalpino socialiniame tinkle. Ypač linksma buvo močiutės reakcija. Jauni tėvai specialiai jos paprašė pakeisti naujagimiui sauskelnes, ir kai močiutė ėmė tai daryti, tik tada ji pamatė anūkėlio lytį. Moteris kone patyrė šoką.

Įamžinta ir akimirka, kai savo broliuką ligoninėje aplanko dvimetė šeimos pirmagimė Peyton. Ji sužino, jog nuo šiol augs su broliuku Bentley, na, o sesutės dar teks palaukti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis