Namuose gaminame šokoladinį sviestą

Greitiems ir saldiems pusryčiams - šokoladinis sviestas užteptas ant batono. Gerai dienos pradžiai ir mažiems, ir dideliems.

!Reikės:


125 g sviesto (kambario temperatūros),

50 g juodojo šokolado (mažiausiai 50%),

3 valg. šaukštai saldinto kondensuoto pieno,

2 valg. šaukštai kakavos.


Mamukynas.lt


Gaminimas:


Pirmiausia reikia šokoladą išlydyti karšto vandens vonelėje.


Sviestą išsukti su kondensuotu pienu, supilti išlydytą šokoladą, suberti kakavą ir viską gerai išmaišyti.


Masę supilti į plėvele išklotą indelį ir dėti į šaldytuvą geriausia nakčiai.


Skanaus!

Mama Elžbieta

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis