Reikės:
2 kiaušinių;
Druskos;
Pipirų;
Svogūnų laiškų;
Krapų;
Džiūvėsėlių;
Aliejaus kepimui.
Padažui:
Keli šaukštai graikiško jogurto;
Šaukštelis skanaus majonezo;
Citrinos sulčių;
Krapų.
Gaminimas:
Žiedinį kopūstą susmulkiname žiedais ir verdame garuose arba tiesiog vandenyje, kol suminkštės. Dėmesio - nepervirkite!
Šakute susmulkiname, atvėsiname.
Dedame smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, krapus, beriame druskos, pipirus, mušame kiaušinius, išmaišome.
Beriame džiūvėsėlių tiek, kad nebūtų labai skysta masė ir galima būtų formuoti kotletus.
Šaukštu imame masę, dedame į džiūvėsėlius ir formuojame kotletus.
Kepame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Iškeptus kotletus dedame ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų nereikalingi riebalai.
Skanaus!