Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?

Skanumėlis: namuose patys džioviname pomidorus

Paragavusi pirktinių džiovintų pomidorų, iš karto įsimylėjau jų skonį. Šiemet pabandžiau pati išsidžiovinti.

Reikės:

pomidorų,

druskos,

pipirų,

čiobrelių,

balto vyno acto,

česnako,

saulėgrąžų aliejaus.

Mamukynas.lt

Gaminimas:

Pomidorus supjausčiau į keturias dalis, sudėjau į skardą išklotą kepimo popieriumi, apibarsčiau druska, pipirais ir čiobreliais.

Džiovinau orkaitėje 9 valandas 80-90 laipsnių temperatūroje. Džiovinimo metu orkaitę reikia palikti truputį pravėrus duris.

Mamukynas.lt

Kai pomidorai išdžiuvo, juos sudėjau į verdantį actą ir kelias minutes paviriau, tuomet sudėjau į stiklainį, įdėjau česnako ir užpyliau aliejumi. Pomidorus reikia laikyti šaldytuve ir po kelių savaičių galima ragauti.

Mamukynas.lt

Skanaus!

Mama Jurgita

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis

Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?