Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?

GARDUMĖLIS: bananai tešloje

Skanus patiekalas su bananais, kurį gamino mama Elžbieta.

Sultingi kibinai
2 gaivūs receptai su braškėmis

Mamukynas.lt

Tešlai reikia sumaišyti kiaušinį, miltus, druską ir kepimo miltelius, paskui po truputį pilti vandenį.

Tešla turi būti gana tirštos grietinės konsistencijos.

Kuo skystesnė tešla, tuo plonesnis sluoksnis bus ant banano.

Kelioms minutėms tešlą palikti pastovėti, kol paruošiami bananai.

Juos reikia nulupti, perpjauti pusiau ir dar išilgai per pusę. Iš vieno banano išeina 4 gabaliukai.

Pamerkti bananus į tešlą ir kepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje iki auksinės spalvos.

Iškepusius sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad nubėgtų riebalai.

Aplieti medumi (klevų sirupu) ir pabarstyti sezamais.

Ragauti šiltus.

Mama Elžbieta

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis

Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?