Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?

Vitaminų bomba: gaminame smidrus su česnakiniu padažu

Vieni juos vadina smidrais, kiti tvirtina, jog tai šparagai, tačiau pavadinimas skonio nekeičia. Jūsų dėmesiui – paprastas, bet skanus smidrų gaminimo būdas.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Saulės kibinai
Šašlykų konkurentai – vištienos pjausneliai

J.Rimavičienės nuotr.

Šparagus 5 min apverdame pasūdytame vandenyje.

Padažo sudedamąsias dalis sutriname iki vientisos masės.

Šparagus išdėliojame lėkštėje, pilame padažo, pabarstome čili pipiro drožlėmis, papuošiame pjaustytais svogūno laiškais arba krapais.

J.Rimavičienės nuotr.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis

Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?