Blynai su cukinija, kokių dar neragavote

Užderėjus cukinijų derliui, siūlome Jelenos receptą, kaip iškepti skanių blynų. Jiems prireiks ne tik cukinijų, bet ir maistingųjų avokadų.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Tai, ko nežinojome apie glaistytus varškės sūrelius
Mama Rita dovanoja žaliavalgiškų saldainių receptą

Padažui:

2 a.š. gero majonezo;

3 a.š. grietinės arba jogurto;

Krapų;

1/3 citrinos sulčių.

Asmeninio archyvo nuotr.

Kaip gaminti

Cukiniją sutarkuojame burokine tarka. Nuspaudžiame ir pašaliname skystį.

Avokadą supjaustome kubeliais, dedame į cukinijos masę, viską barstome druska, pipirais, išspaudžiame česnaką, dedame kiaušinį, beriame miltus ir viską išmaišome.

Įkaitiname keptuvėje aliejų, kepame blynelius, kol gražiai apskrunda.

Blynelius dedame ant popierinių rankšluosčių, taip pašaliname nereikalingą riebalų perteklių.

Blynelius tiekiame su mūsų pagamintu padažu.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis