Nekeptas braškių ir maskarponės skanėstas

Trijų vaikučių mama Saulė savo šeimai gamina nekeptą braškinį maskarponės sūrio desertą. Jūsų dėmesiui - receptas, gal norėsite išbandyti ir jūs.

Reikia:


- 250g maskarponės sūrio;


- 200g trintų braškių su cukrumi (tinka šaldytos);


- amaretinių sausainių (arba sausainių "damų piršteliai").


Kaip gaminti?


Maskarponės sūrį išsukame su trintomis braškėmis iki vientisos masės.


Sausainius sutriname iki trupinių (gali būti nelabai smulkūs).


Dabar sluoksniuojame desertą taurėse (kokių tik turite): į taurės dugną dedame 2 šaukštus sausainių, tuomet du kupinus šaukštus kremo, tada vėl du šaukštus sausainių ir vėl du šaukštus kremo.



Papuošiame braškėmis, riešutais, sausainiais ar kuo tik norime.


Tada taures uždengiame maistine plėvele ir dedame į šaldytuvą, kad pastovėtų per naktį.


Ragaujame kitą dieną.


Iš tokio kiekio išeis apie 4-5 taures deserto.


Skanaus!


www.saulesreceptai.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis