Skani užkandėlė iš lavašo: ir šventei, ir kasdienai

Jei laukiate svečių arba savo namiškius norite palepinti nekasdieniu patiekalu, rekomenduojame mūsų bičiulės Jelenos sumuštinių receptą , tai - lavašo suktinukai su pievagrybiais.

Reikės:

- 1 vnt lavašo;

- 400 g pievagrybių;

- pakuotės fermentinio sūrio;

- 2 virtų kiaušinių;

TAIP PAT SKAITYKITE:
Šeimos drama: įamžino kiekvieną vos 10 dienų gyvenusio sūnaus akimirką
Misis Airija tapusi dviejų vaikų mama: atvykusi iš Lietuvos skyniau pievagrybius

- geros saujos marinuotų kaparėlių;

- 2 nedidelių svogūnų;

- druskos, pipirų;

- majonezo. 

Kaip gaminti?

Svogūnus supjaustome kubeliais.

Pievagrybius supjaustome smulkiais kubeliais, sūrį ir virtus kiaušinius sutarkuojame burokine tarka.

Svogūnus apkepiname iki auksinės spalvos, beriame pievagrybius ir taip pat apkepiname.

Tada beriame smulkintus kaparėlius, pabarstome druska, pipirais ir viską dar minutę pakepame.

Įdarą atvėsiname, sumaišome jį su tarkuotu sūriu, kiaušiniais ir majonezu.

Lavašą ištepame mūsų įdaru ir atsargiai susukame, suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame porai val. į šaldytuvą (galima laikyti pernakt).

Išėmus gražiai supjaustome.

Skanaus!

Jelenos virtuvė

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 6 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis