Desertui reikia:
- 500 g. maskarponės;
- 3 a.š. želatinos miltelių;
- vandens želatinai išmirkyti;
TAIP PAT SKAITYKITE:
Parašyk mėgstamą desertą ir laimėk dovanų
- 200 g. cukraus pudros;
- 0,5 litro mėlynių;
- 300 ml. grietinėlės;
- 1 vanilės lazdelės.

Kaip gaminti?
Želatiną ištirpinti vandenyje.
Vanilės lazdelė perpjauti, išgramdyti sėklytes.
Mėlynes sutrinti sumaišyti su maskarpone, vanile ir grietinėle bei cukrumi. Paplakti, kad sutirštėtų.
Į želatiną po vieną šaukštą dėti maskarponės masę, iš viso - 4-6 šaukštus.
Tada viską supilti atgal į maskarponės mišinį.
Supilti į formą nuimamais šonais ir dėti į šaldytuvą sustingti.
Puošimas - kiekvieno asmeninis reikalas. Tikiuosi, kad ir Jums patiks.
Laura