Mėlynių panna cotta mamos receptas

Laura mums atsiuntė savo dukters mėgstamiausią desertą. Tai - mėlynių panna cotta.

Desertui reikia:

- 500 g. maskarponės;

- 3 a.š. želatinos miltelių;

- vandens želatinai išmirkyti;

TAIP PAT SKAITYKITE:

Parašyk mėgstamą desertą ir laimėk dovanų

- 200 g. cukraus pudros;

- 0,5 litro mėlynių;

- 300 ml. grietinėlės;

- 1 vanilės lazdelės.

Kaip gaminti?

Želatiną ištirpinti vandenyje.

Vanilės lazdelė perpjauti, išgramdyti sėklytes.

Mėlynes sutrinti sumaišyti su maskarpone, vanile ir grietinėle bei cukrumi. Paplakti, kad sutirštėtų.

Į želatiną po vieną šaukštą dėti maskarponės masę, iš viso - 4-6 šaukštus.

Tada viską supilti atgal į maskarponės mišinį.

Supilti į formą nuimamais šonais ir dėti į šaldytuvą sustingti.

Puošimas - kiekvieno asmeninis reikalas. Tikiuosi, kad ir Jums patiks.

Laura

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis