Receptas rastas internete ir buvo pavadintas „rusiški barščiai", bet man neteko skaityti, kad ten tokie būtų gaminami.
Iš šio kiekio gausis 2 porcijos. Jei jau turėsite virtų burokėlių, užtruksite apie pusvalandį.
Sudėtis:
800 gramų virtų burokėlių,
2 nedideli obuoliai,
1 morka,
1 saliero stiebas,
3 česnako skiltelės,
1 svogūnas,
1 litras daržovių sultinio,
1 šaukštas aliejaus,
50 gramų fetos sūrio.

Gaminimas:
Įkaitiname keptuvėje aliejų ir jame apkepiname smulkintas daržoves: svogūnus, morką, česnakus ir salierus. Kai daržovės suminkštės, sudedame į puodą.
Burokėlius sutarkuojame ir sudedame į puodą su apkepintomis daržovėmis.
Obuolius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka (jei burokėlius naudosite marinuotus acte ar obuolių sultyse, tada nedėkite obuolių), dedame į puodą su daržovėmis.
Užpilame daržoves sultiniu ir verdame apie 20 min. Sriubą sutriname trintuvu iki norimo tirštumo.
Paragaukite, ar netrūksta druskos.
Prieš tiekiant įberkite smulkinto fetos sūrio.
