Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?

Obuolių pyragas „7 šaukštai“

Jeigu obuolių pyragą kepsite didesnėje, negu nurodyta recepte, kepimo skardoje, pyragas bus plonesnis ir iškeps greičiau.

Reikia:

200 gramų sviesto;

2 kiaušinių;

7 šaukštų cukraus;

7 šaukštų kvietinių miltų;

7 šaukštų miltų blyneliams;

7 rūgščių obuolių;

šaukštelio cinamono.

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Obuolius nulupkite, išvalykite, susmulkinkite ir sumaišykite su cinamonu.

Su cukrumi išsukite kiaušinius, supilkite išlydytą sviestą, persijokite ir suberkite miltus bei blynelių miltus.

Suverskite į tešlą susmulkintus obuolius, gerai išmaišykite ir supilkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos (27*35 cm).

Kepkite apie pusvalandį (nors tikslus kepimo laikas priklauso nuo obuolių rūšies ir jų prinokimo).

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis

Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?