Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?

Tobulai skanūs ir lengvai pagaminami naminiai koldūnai

Naminiai koldūnai tik iš pirmo žvilgsnio atrodo nelengvai pagaminamas patiekalas, iš tiesų, jis nėra sudėtingas ir pavyks net neįgudusiai šeimininkei.

Tešlai:

- 600 g miltų;

- 250 ml vandens;

- 1 kiaušinio;

- druskos.

Įdarui:

- 150 g jautienos faršo;

- 150 g kiaulienos faršo;

- 100 ml vandens;

- 1 svogūno;

- druskos, pipirų.

Gaminimas:

Labai smulkiai supjaustykite mėsą ir svogūną. Supilkite vandenį, įberkite prieskonių – viską išmaišykite ir valandai palikite pastovėti.

Per tą laiką pasigaminkite tešlą: miltus persijokite, viduryje padarykite duobutę ir supilkite vandenį. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir viską labai gerai iš maišykite (15-20 minučių).

Paruoštą tešlą plonai iškočiokite, išpjaukite maždaug keturių centimetrų skersmens apskritimus. Į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite po šaukštą faršo, sulenkite, o kraštus gerai užspauskite.

Koldūnus virkite sūdytame vandenyje ir valgykite su mėgstamu padažu.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis

Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?