Tobulai skanūs ir lengvai pagaminami naminiai koldūnai

Naminiai koldūnai tik iš pirmo žvilgsnio atrodo nelengvai pagaminamas patiekalas, iš tiesų, jis nėra sudėtingas ir pavyks net neįgudusiai šeimininkei.

Tešlai:

- 600 g miltų;

- 250 ml vandens;

- 1 kiaušinio;

- druskos.

Įdarui:

- 150 g jautienos faršo;

- 150 g kiaulienos faršo;

- 100 ml vandens;

- 1 svogūno;

- druskos, pipirų.

Gaminimas:

Labai smulkiai supjaustykite mėsą ir svogūną. Supilkite vandenį, įberkite prieskonių – viską išmaišykite ir valandai palikite pastovėti.

Per tą laiką pasigaminkite tešlą: miltus persijokite, viduryje padarykite duobutę ir supilkite vandenį. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir viską labai gerai iš maišykite (15-20 minučių).

Paruoštą tešlą plonai iškočiokite, išpjaukite maždaug keturių centimetrų skersmens apskritimus. Į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite po šaukštą faršo, sulenkite, o kraštus gerai užspauskite.

Koldūnus virkite sūdytame vandenyje ir valgykite su mėgstamu padažu.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis