Namuose gaminame saldainius irisus

Nežinau, kaip tai nutiko, kad šį receptą keliu dabar, nors naminius irisus gaminau jau seniai. Taisausi ir skubu dalintis receptu. Jeigu mėgstate saldžiai, tikrai patiks.

Reikia:

500 g rudojo cukraus;

100 ml pieno;

100 ml grietinės;

20 g sviesto;

2 šaukštai medaus;

1 šaukštas vanilinio cukraus;

1 šaukštas aliejaus.

Gaminimas:

Visas sudedamąsias dalis, išskyrus aliejų, pilti į puodą, maišyti, kol ištirps cukrus. k

Kai užvirs, virti 5-7 min.

Pravėsinti.

Maždaug 20*20 cm dydžio skardelę ištepti aliejumi, supilti šiltą masę ir dėti į šaldytuvą.

Leisti sustingti.

Supjaustyti norimais gabaliukais.

Asmeninio albumo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis