Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?

Namuose gaminame saldainius irisus

Nežinau, kaip tai nutiko, kad šį receptą keliu dabar, nors naminius irisus gaminau jau seniai. Taisausi ir skubu dalintis receptu. Jeigu mėgstate saldžiai, tikrai patiks.

Reikia:

500 g rudojo cukraus;

100 ml pieno;

100 ml grietinės;

20 g sviesto;

2 šaukštai medaus;

1 šaukštas vanilinio cukraus;

1 šaukštas aliejaus.

Gaminimas:

Visas sudedamąsias dalis, išskyrus aliejų, pilti į puodą, maišyti, kol ištirps cukrus. k

Kai užvirs, virti 5-7 min.

Pravėsinti.

Maždaug 20*20 cm dydžio skardelę ištepti aliejumi, supilti šiltą masę ir dėti į šaldytuvą.

Leisti sustingti.

Supjaustyti norimais gabaliukais.

Asmeninio albumo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis

Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?