Įdarytos bulvės: greita ir labai skanu

Tinklaraštininkės Odetos išbandytas receptas puikiai tinka rudenį, kuomet turime šviežių bulvių ir grybų.

Reikia:

4 nemažų bulvių,

200 gramų rūkytos šoninės,

200 gramų grybų (aš pievagrybius maišiau su virtomis voveraitėmis lygiomis dalimis),

1 nedidelio svogūno,

druskos, pipirų, krapų.

Gaminimas:

Bulves gerai nuplauname ir dedame į skardą, kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 40 min.

Šoninę susmulkiname kubeliais ir apkepiname keptuvėje, kai atsiras riebalų, sudedame smulkintus svogūnus ir pakepame kelias minutes. Kai svogūnai suminkštės sudedame smulkintus grybus ir pakepiname kelias minutes. Beriame pipirų ir druskos pagal skonį, išmaišome.

Asmeninio albumo nuotr.

Iškepusias bulves ištraukiame iš orkaitės ir perpjauname pusiau ne iki galo.

Dedame grybų įdaro, užberiame smulkintų krapų.

Tiekiame iškart.

Asmeninio albumo nuotr.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis