Kvepiančios braškių salotos

Braškių salotos su mėtomis ir bazilikais - skanus užkandis šiltą vasaros dieną. Kviečiame išbandyti.

Minėtų produktų kiekio užtenka salotoms keturiems asmenims. Valgyti rekomenduojama iš karto pagaminus.

Reikia:

600 g braškių,

50 ml cukraus,

1 apelsino sultys ir tarkuota žievelė,

50 ml smulkintų šviežių mėtų ar pipirmėčių,

2 šaukštai smulkintų šviežių bazilikų,

200 ml plaktos grietinėlės.

Vida Press

Gaminimas:

Braškes susmulkinkite ketvirčiais, sumaišykite su cukrumi, apelsino sultimis ir žievele.

Apie valandą palaikykite šaldytuve. Įmaišykite smulkintų prieskoninių augalų.

Patiekite su puria plakta grietinėle.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis