Lašiša + vafliniai taleriai = skani užkandėlė

Pavydžiu šeimininkėms, kurių šeimyna mėgsta žuvį. Pas mus geriausia "žuvis" - mėsa.

O taip norisi, kad šeima valgytų ir tikrosios žuvies. Šįkart pabandžiau "apgauti", kad suvalgytų nors kąsnelį lašišos.

Vaflinių talerių ir lašišos užkandėlė

Reikia:

70 gramų rūkytos (sūdytos) lašišos;

2 šaukštų varškės sūrelio (turėjau su krapais - tiko);

žiupsnelio krapų (dėjau šaldytus);

vaflinių talerių.

Gaminimas:

Supjausčiau lašišą mažais kvadratėliais, įdėjau varškės sūrelio, žiupsnelį krapų.

Viską išmaišiau ir po šaukštelį ant vaflinio talerio.

Mamukynas.lt

Kitu - užvožiau, kad būtų kaip perteptas sausainiukas. Pavyko! Net vieną vyriškį prigavau!

Man pačiai skanesni buvo ką tik padaryti, nes vafliukai buvo traškūs. Kam mieliau sudrėkę vafliai - reiktų pasidaryti bent pusvalandį prieš valgant.

Mamukynas.lt

Mama Laima

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis