Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?

Pasitinkam pavasarį: šaltibarščiai kitaip

Atšilus orui, į namų virtuvę sugrįžta šaltos sriubos. Jeigu dar nesate bandę, rekomenduojame paragauti šaltos ridikėlių sriubos, kurią galima pavadinti šaltibarščių giminaite.

Reikia:

600 ml pasukų;

100 ml graikiško jogurto;

4 vnt. agurkų;

12 vnt. ridikėlių;

4 vnt. kiaušinių;

krapų;

svogūnų laiškų;

laiškinių česnakų (jeigu mėgstate);

pipirų, druskos.

Gaminimas:

Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir stambiai supjaustykite.

Ridikėlius, agurkus, krapus, svogūnų laiškus ir laiškinius svogūnus smulkiai supjaustykite.

Daržoves sumaišykite su pasukomis, graikišku jogurtu ir prieskoniais.

Tiekiant į lėkštes įdėkite kiaušinių.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis

Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?